3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Zelené fazolové lusky s bramborami


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Zelené fazolové lusky s bramborami

  • 3 stroužky česneku
  • 4 plátky anglické slaniny, tence nakrájené
  • 200 g fazolové lusky, zelené, zbavených horního a dolního konce
  • 4 pažitky
  • 600 g vody
  • sůl
  • 300 g brambor, nakrájených na kostičky (2 x 2 cm)
  • 6
    10min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

    1. Do mixovací nádoby vložte česnek a sekejte 5 sek./rychlost 5.
    2. Plátky slaniny rozložte na prkénko a na každý z nich dejte trochu nasekaného česneku. Zelené fazolové lusky rozdělte na čtyři stejně velké svazky a položte je napříč na plátky slaniny. Slaninu omotejte kolem fazolových lusků a převažte pažitkou. Tyto svazky vložte do Varoma mísy.
    3. Do mixovací nádoby dejte vodu a trochu soli, nasaďte košík a navažte do něho brambory. Umístěte systém Varoma na své místo a vařte v páře 25 min./Varoma/rychlost 1.
    4. Podávejte teplé jako přílohu k masu či rybě.
  1. Popište zde přípravné kroky receptu

  2. Popište zde přípravné kroky receptu

10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář