Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
4 porce/porcí
- 3 stroužek česneku
- 4 plátky Anglická slanina, sušená, tence nakrájené
- 200 g fazolové lusky, zelené, zbavených horního a dolního konce
- 4 pažitka, čerstvá
- 600 g voda
- sůl
- 300 g brambora, nakrájených na kostičky (2 x 2 cm)
-
6
10min
Doba přípravy 10minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Do mixovací nádoby vložte česnek a sekejte 5 sek./rychlost 5.
- Plátky slaniny rozložte na prkénko a na každý z nich dejte trochu nasekaného česneku. Zelené fazolové lusky rozdělte na čtyři stejně velké svazky a položte je napříč na plátky slaniny. Slaninu omotejte kolem fazolových lusků a převažte pažitkou. Tyto svazky vložte do Varoma mísy.
- Do mixovací nádoby dejte vodu a trochu soli, nasaďte košík a navažte do něho brambory. Umístěte systém Varoma na své místo a vařte v páře 25 min./Varoma/rychlost 1.
- Podávejte teplé jako přílohu k masu či rybě.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářK pecenemu veprovemu paradni
K pecenemu veprovemu paradni priloha!!
super
super
:) chutná skvěle nejen k
chutná skvěle nejen k bramborám, ale i k vepřovému masu,kdy fazolky jsou jako příloha je také výborné
Mistr kuchař si vyhrál:-) Moc
Mistr kuchař si vyhrál Moc hezké
super
super