3 Žádné související obrázky s tímto receptem
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Jak ušlehat sníh z bílků


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

  • 5 kusů bílek
  • 1 čajová lžička citrónová šťáva
  • 6
    1min
    Doba přípravy 1min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

    1. Nasaďte šlehací metlu
    2. Do mixovací nádoby vložte bílky s citrónovou šťávou. Šlehejte do pěny 3 - 3 1/2 minuty/rychlost 4.

    Upozornění:

    1. Mixovací nádoba, nože a šlehací metla nesmí být mastné.
    2. Sníh je možno ušlehat také z mražených  bílků, po předchozím rozmražení.
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Jednoduchý a rychlý.

    Vložil Megin on 1. prosince 2013 - 17:00.

    Jednoduchý a rychlý.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Sníh z bílků je velká dobrota

    Vložil zuzka@dvk.cz on 28. listopadu 2013 - 10:26.

    Sníh z bílků je velká dobrota a hlavně nestudítmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  •  Jednoduchý a rychlý.    

    Vložil lussy on 27. listopadu 2013 - 15:55.

     Jednoduchý a rychlý.  Party   

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • sníh jde ušlehat skvěle

    Vložil yvonaj on 27. listopadu 2013 - 11:15.

    sníh jde ušlehat skvěle

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Děláme štafetky z mražených

    Vložil Jan Stříbrný on 19. listopadu 2013 - 13:41.

    Děláme štafetky z mražených bílků a je to velká dobrotatmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Řeči o tom, že v TM nejdou

    Vložil Jan Stříbrný on 19. listopadu 2013 - 13:38.

    Řeči o tom, že v TM nejdou bílky vyšlehat jsou jen řeči!!! Jde to skvěle tmrc_emoticons.;)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Tak ten jde perfektně

    Vložil Jaroslava Fortelkova on 18. října 2013 - 20:12.

    Cooking 1Tak ten jde perfektně Cooking 6

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,