Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
8 porce/porcí
- 8 jablko, sladkých, oloupaných
- 15 g citrónová šťáva
- 400 g voda
- Zabaglione
- 2 vejce, (à 60 g)
- 4 žloutky
- 100 g cukr, moučka
- 250 g jablečného vína
- 8 lístků máta, čerstvá
-
6
15min
Doba přípravy 15minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Jablka zbavte jaderníků a nakrájejte na osminy.
Vložte je do Varoma mísy a zakápněte citronovou šťávou.
Do mixovací nádoby nalijte vodu, umístěte systém Varoma na své místo a vařte v páře 20 min./Varoma/rychlost 1.
Jablka nechte vychladnout a položte na talíře.
Vyprázdněte mixovací nádobu.
Nasaďte metličku.
Do mixovací nádoby vložte vejce, vaječné žloutky, moučkový cukr a jablečné víno a vařte 9 min./70 °C/rychlost 3.
Sundejte metličku.
Jablka přelijte vytvořeným zabaglione, dezert ozdobte čerstvou mátou a ihned podávejte.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Metlička
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Takto lze použít libovolné ovoce.
Komentáře
Přidat komentářvýborný recept jak si udělat
výborný recept jak si udělat doma italskou kuchyni
Snadné, rychlé a ještě to
Snadné, rychlé a ještě to krásně vypadá