thumbnail image 1
thumbnail image 1
Doba přípravy
13min
Celkový čas
13min
porce/procí
4 porce/porcí
Úroveň
střední
Oficiálně testováno
  • TM 31
published: 22.11.2011
změněno: 05.09.2020

Ingredience & Porce

Krkovička po krkonošsku

  • 200 gramů cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 polévkové lžíce rajčatového džusu, koncentrátu
  • 200 gramů hub, čerstvých nebo sušených
  • 5 kusů sušených švestek
  • 400 gramů vody
  • 600 gramů krkovičky
  • olivový olej
  • 1 čajová lžička soli
  • 1/2 čajové lžičky pepře mletého
  • 1/4 čajové lžičky červené papriky, sladké

Příslušenství, které potřebujete

  • Varoma
    Varoma koupit nyní
  • Stěrka
    Stěrka koupit nyní

Sdílet svoji aktivitu

Dnes vařím toto

Příprava

  1. Do mixovací nádoby vložte přepůlenou cibuli, česnek, rajský koncentrát, hříbky, švestky a vodu.

    Maso pokrájené na tenké plátky, okořeněné a potřené olivovým olejem a posypané červenou paprikou, uložte do Varoma mísy a položte na víko Thermomixu.

    Vařte 45 min/Varoma/rychlost 1.

    Po uvaření sundejte Varomu, nasaďte odměrku a mixujte suroviny 15 sek./rychlost 4.

    Podávejte s brambory, rýží nebo se zeleninou.

Tip

Pro zjemnění lze přidat i smetanu.

Model Thermomixu ®

  • Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
Kategorie receptů:

Vytisknout

Krkovička po krkonošsku

Vytisknout:

Komentáře

Ostatní uživatelé také líbilo

Zobrazit podobné: