 
                                            
                                    Doba přípravy
                                15min
                                                                    
                                                            Celkový čas
                                40min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porce/procí
                                
                                     4 
                                     porce/porcí 
                                
                            Úroveň
                                snadný
                            
                            
                            Oficiálně testováno
                        
                                                            - TM 31
published: 22.11.2011
                            
                změněno: 20.03.2019
                    Ingredience & Porce
- Těsto
- 220 g voda, vlažné
- 1 čajová lžička cukr
- 20 g čerstvé droždí
- 400 g hladká mouka
- 30 g extra panenský olivový olej
- 1 čaj, ová lžička soli
- Margherita obloha
- 300 g mozzarella, nakrájené na kousky
- 400 g drcená rajčata
- 2 - 3 ždibce sůl
- 4 polévkové lžíce extra panenský olivový olej
- 10 - 15 lístků bazalky
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Do mixovací nádoby vložte vodu, cukr a čerstvé droždí a mixujte 20 sekund/rychlostí 2.
 Přidejte mouku, extra panenského olivového oleje a sůl, hněťte 2 minuty/ "Těsto" . "Těsto" .
 Dejte těsto do lehce olejem potřené větší mísy a vytvarujte do koule.
 Přikryjte misku potravinovou fólii a nechte těsto odpočívat 2 hodiny.
 Předehřejte troubu na 220°C.
 Do mixovací nádoby vložte mozzarellu a sekejte 3 sekundy/rychlostí 5.
 Přendejte do košíku a nechte okapat 10 minut.
 Na pomoučeném vále vyválejte těsto do tvaru obdélníku o tloušťce 1 cm.
 Přeneste jej na plech vyložený pečícím papírem.
 Na okrajích vytvořte z těsta tenkou obrubu.
 Na těsto rozetřete drcená rajčata, nahoru mozzarellu, posypejte solí a olivovým olejem a nakonec dejte lístky bazalky.
 Pečte v předehřáté troubě 20 -25 min. na 220 °C
 Pizzu rozkrájejte na 4 kousky a podávejte. .
Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné: 
                        
                         
                                     
                     
                                     
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře
Dobrý nápad.
Mozarellu raději krájím na plátky. I tak TM přípravu hodně urychlí.-)