Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
2 kus/kusů
Bagety
- 300 gram vody
- 500 gram hladké mouky
- 25 gram olivový olej
- 0,5 kostka droždí
- 1 čajová lžička cukru
- 1,5 čajová lžička soli
-
6
45min
Doba přípravy 10minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 6
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby. -
Recept je vytvořen pro
TM 5
Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
-
-
9
5
Příprava
- Do mixovací nádoby vložte vodu, cukr a rozdrobené droždí a hřejte 2min/37 °C/rychlost 2.
- Přidejte mouku, sůl, olej a hněťte těsto
"Těsto" /3 min. Vyjměte těstoz mixovací nádoby a vytvořte 2 bagety. Pokládejte na plech vyložený pečícím papírem.
- Předehřejte si troubu na 220 °C. Bagety nechte kynout 15 min.
- Vršky bagety nakrojte ostrým nožem, potřete slanou vodou a dejte péct 20-25 min.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní
11
Tip
Můžete použít plech na bagety.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář