Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
4 porce/porcí
Čokoládová pěna
- 200 gramů hořké čokolády
- 4 kusy vajec
- 10 gramů pomerančový likér
- 20 gramů instantní káva, silné
- 50 gramů máslo, měkkého, v plátcích
- 250 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
6
5min
Doba přípravy 5minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
5
Příprava
- Do mixovací nádoby vložte čokoládu a nechte rozmělnit 8 sek./rychlost 10.
Přidejte vejce, pomerančový likér, kávu a rozmixujte 5 min./50°C/rychlost 4.
Přidejte máslo a promíchejte se zbývajícími surovinami 15 sek./rychlost 3.
Přendejte hmotu do misky a nechte vychladit.
Umyjte mixovací nádobu a nasaďte metličku.
Do studené mixovací nádoby nalijte smetanu a vyšlehejte z ní šlehačku 1 min./rychlost 3.
Jemně smíchejte smetanu s vychlazenou čokoládovou hmotou a vložte do lednice na cca 3 hodiny.
10
11
Komentáře
Přidat komentářčokoláda je vždy super
čokoláda je vždy super
Je lahodná
Je lahodná
Výborná kombinace chutí
Výborná kombinace chutí
Musím vyzkoušet,vypadá moc