3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Čokoládová pěna


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Čokoládová pěna

  • 200 gramů hořké čokolády, na vaření, v kostkách
  • 4 kusy vajec
  • 10 gramů pomerančového likéru
  • 20 gramů instantní kávy, silné
  • 50 gramů másla, měkkého, v plátcích
  • 250 gramů smetany, 33 % ke šlehání
  • 6
    5min
    Doba přípravy 5min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
5

Příprava

    1. Do mixovací nádoby vložte čokoládu a nechte rozmělnit 8 sek./rychlost 10.
    2. Přidejte vejce, pomerančový likér, kávu a rozmixujte 5 min./50°C/rychlost 4.
    3. Přidejte máslo a promíchejte se zbývajícími surovinami 15 sek./rychlost 3. Přendejte hmotu do misky a nechte vychladit.
    4. Umyjte mixovací nádobu a nasaďte metličku.
    5. Do studené mixovací nádoby nalijte smetanu a vyšlehejte z ní šlehačku 1 min./rychlost 3.
    6. Jemně smíchejte smetanu s vychlazenou čokoládovou hmotou a vložte do lednice na cca 3 hodiny.
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář