Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
4 porce/porcí
Čokoládová pěna
- 200 gramů hořké čokolády
- 4 kusy vajec
- 10 gramů pomerančový likér
- 20 gramů instantní káva, silné
- 50 gramů máslo, měkkého, v plátcích
- 250 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
6
5min
Doba přípravy 5minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
5
Příprava
- Do mixovací nádoby vložte čokoládu a nechte rozmělnit 8 sek./rychlost 10.
Přidejte vejce, pomerančový likér, kávu a rozmixujte 5 min./50°C/rychlost 4.
Přidejte máslo a promíchejte se zbývajícími surovinami 15 sek./rychlost 3.
Přendejte hmotu do misky a nechte vychladit.
Umyjte mixovací nádobu a nasaďte metličku.
Do studené mixovací nádoby nalijte smetanu a vyšlehejte z ní šlehačku 1 min./rychlost 3.
Jemně smíchejte smetanu s vychlazenou čokoládovou hmotou a vložte do lednice na cca 3 hodiny.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářčokoláda je vždy super
čokoláda je vždy super
Je lahodná
Je lahodná
Výborná kombinace chutí
Výborná kombinace chutí
Musím vyzkoušet,vypadá moc