Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
LC Vafle
5 kusů
- 100 gram kešu oříšků
- 120 gram 33% smetany ke šlehání
- 1/2 čajová lžička kypřícího prášku do pečiva, cca 2 gramy
- 1 čajová lžička kokosový krém
- 2 kus vejce
- 1 špetka soli
- 1 špetka vanilka, pomletá, nebo skořice
- ovoce, bobulovité, na dozdobení
- šlehačka, nebo zakysaná smetana
- hořká čokoláda, bez cukru
-
6
25min
Doba přípravy 5minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 6
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby. -
Recept je vytvořen pro
TM 5
Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby. -
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
Recept je vytvořen pro
TM 21
-
5
Příprava
- Do nádoby vložte kešu oříšky a
"Mixování" 10 sekund / rychlost 10. Setřete stěrkou.
- Přidejte smetanu, prášek do pečiva, sůl, skořici nebo vanilku, špetku soli, vejce a kokosový olej.
"Mixování" 15 sekund / rychlost 4.
- Pečte ve vaflovači. Na talíři dozdobte dle fantazie a stravovacího režimu, který preferujete.
Low Carb Vafle
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Nízkosacharidový recept odpovídající principům LCHF.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář