Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
1 plátek/plátky
Rebarborová buchta se třtinovou drobenkou
- 170 g mléko
- 120 g máslo
- 2 kusy žloutek
- 130 g cukr, moučka
- 1 kus prášek do pečiva
- 200 g polohrubá mouka
- 65 g třtinový cukr
- 45 g másla/hery
- 100 g hrubá mouka
- 300 g rebarbory
5
Příprava
- 1) Do nádoby dáme mléko, ohřejeme na 37°/R1/3min.
2) Přidáme máslo, rozpustíme v mléku 37°/R2/5min.
3) Dáme stranou do misky a opláchneme nádobu.
4) Vložíme metlu, žloutky, moučkový cukr a vyšleháme do pěny R3/4min.
5) Mícháme R1/2min a přes víčko pomalu přiléváme mlékovo-máslovou směs.
6) Vyndáme metlu do nádoby přidáme polohrubou mouku, prášek do pečiva a zamícháme R4/3min.
7) Vylijeme těsto na plech vyložený pečícím papírem, poklademe rebarborou a vypláchneme nádobuDo nádoby dáme máslo/heru, třtinový cukr, hrubou mouku a mícháme R4/4min (podle toho, jak to chceme jemné
.
9) Nasypeme na plech na rebarboru a dám péct do trouby.
Buchta
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Metlička
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Já pekla na 170° cca 25 minut.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářJdu koupit rebarboru Dkuji za recept
Jdu koupit rebarboru! Děkuji za recept