3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Rebarborová buchta se třtinovou drobenkou


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

1 plátek/plátky

Rebarborová buchta se třtinovou drobenkou

  • 170 g mléko
  • 120 g máslo
  • 2 kusy žloutek
  • 130 g cukr, moučka
  • 1 kus prášek do pečiva
  • 200 g polohrubá mouka
  • 65 g třtinový cukr
  • 45 g másla/hery
  • 100 g hrubá mouka
  • 300 g rebarbory
5

Příprava

    Buchta
  1. 1) Do nádoby dáme mléko, ohřejeme na 37°/R1/3min.
    2) Přidáme máslo, rozpustíme v mléku 37°/R2/5min.
    3) Dáme stranou do misky a opláchneme nádobu.
    4) Vložíme metlu, žloutky, moučkový cukr a vyšleháme do pěny R3/4min.
    5) Mícháme R1/2min a přes víčko pomalu přiléváme mlékovo-máslovou směs.
    6) Vyndáme metlu do nádoby přidáme polohrubou mouku, prášek do pečiva a zamícháme R4/3min.
    7) Vylijeme těsto na plech vyložený pečícím papírem, poklademe rebarborou a vypláchneme nádobu
    tmrc_emoticons.8) Do nádoby dáme máslo/heru, třtinový cukr, hrubou mouku a mícháme R4/4min (podle toho, jak to chceme jemnétmrc_emoticons.;).
    9) Nasypeme na plech na rebarboru a dám péct do trouby.
10

Příslušenství, které potřebujete

  • Metlička
    Metlička
    koupit nyní
  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Já pekla na 170° cca 25 minut.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář