Ingredience & Porce
3 porce/porcí
Zelenina
- 2 kusy cibule
- 200 gramů rajče
- 200 gramů zelená paprika
- 200 gramů salátová okurka
- 2 kusy mrkev
- 150 gramů bílý žampión, čerstvý
- 1 polévková lžíce olivový olej
- 2 čajové lžičky sůl
- 1/2 čajové lžičky pepře
- 2 polévková lžíce červené víno
- 1 polévková lžíce balsamicového octa
- 2 polévková lžíce med
- 3 plátky krkovičky
-
6
20min
Doba přípravy 10minDoba vaření/pečení -
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
Příprava
Do
"Zamknout mixovací nádobu" dáme cibuli a sekáme 10sec.,R 4.Přidáme olopané žampiony a sekáme 10sec.,R4.Přidáme olej a restujeme 3min.,R3
"Zpětný chod" ,80stupňů.Přidáme zbytek surovin a sekáme 20sec.,R 4-5.A dusíme 10min.,R3-4,
"Zpětný chod" ,80stupňů.Mezitím si na rozpálené pánvi osmahneme osolenou a opepřenou krkovičku,kterou také při smažení pomažeme medem.
Dušená zelenina s krkovičkou
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Tip
Můžeme dochutit i česnekem a zjemnit zakysanou smetanou.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářNa restování je podle mě 80°C
Na restování je podle mě 80°C málo. Nešetřil bych dám tam st.Varoma.
rychlé a zdravé
rychlé a zdravé
(bez předmětu)