3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Dušené hovězí s fazolemi a rýží


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Maso

  • 2 cibule
  • 2 česneky
  • 4 polévkové lžíce olej
  • 1 čajová lžička sůl
  • 400 g rajče, na kousky
  • 1/2 čajové lžičky skořice, mletá
  • 1/4 čajové lžičky pepře
  • 250 g fazolek zelených
  • 500 g hovězího masa, na kousky
5

Příprava

    maso
  1. Česnek sekejte R5/5sec.  Přidejte cibuli a sekejte R5/2sec. Přilijte olej a smažte bez odměrky na st.Varoma 10min./R1. Přidejte maso a smažte bez odměrky na st.Varoma/10min./R1. Přidejte 0,5l vody, sůl a vařte 35min./100°C/R1. Přidejte rajčata, skořici, pepř a vařte 20min/R1/st.Varoma. Na nádobu dejte mísu s fazolkami.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Přílohu jsem zvolil rýži, ale lze podávat jen s fazolkami. Pak jich dejte do mísy větší množství.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Jednoduché a dobré.

    Vložil Neko on 19. července 2014 - 17:10.

    Jednoduché a dobré.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • na to se taky těším

    Vložil mencikovamarta on 1. prosince 2013 - 20:32.

    tmrc_emoticons.) na to se taky těším

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • :bigsmile:  no jo kam na to

    Vložil zuzka@dvk.cz on 1. prosince 2013 - 12:35.

    Big Smile  no jo kam na to chdíš tmrc_emoticons.D   to je prostě super tmrc_emoticons.D

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • skvělé, další recept na

    Vložil yvonaj on 1. prosince 2013 - 10:38.

    skvělé, další recept na hovězí

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • zvláštní jaky je smysl

    Vložil lussy on 1. prosince 2013 - 10:36.

    zvláštní jaky je smysl komentaru u vlastních receptu....

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Blízkovýchodní kuchyně je

    Vložil Jan Stříbrný on 30. listopadu 2013 - 23:07.

    Blízkovýchodní kuchyně je typická přítomností skořice v masitých pokrmech.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,