Doba přípravy
10min
Celkový čas
10min
porce/procí
1
porce/porcí
Úroveň
snadný
Ingredience & Porce
maso
- 200g g hovězí maso
- 1/2 čajové lžičky sůl
- 1/2 čajové lžičky pepře
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- 2OOg hovězího zadního masa nakrájíme na kostky, vložíme do mrazničky, až je maso polozmrzlé, zmrzlé,vlžíme do mixovací nádoby, a sekáme R 9, D10.Potom už jen maso osolíme a přidáme pepř a lehce promícháme. Do hamburgeru nedávejte strouhanku, ani vejce, maso má mít svou chuť po dobrém mase, má být šťavnatý, upečený na grilu, obložený zeleninou, případně vložený do bagetky.
Hamburger z hovězího masa
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 5
Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.Upozorňujeme, že nádobka TM5 má větší kapacitu než TM31 (kapacita 2,2 litru namísto 2,0 litrů TM 31). Recepty na Thermomix TM5 nesmí být vařené s Thermomix TM31 z bezpečnostních důvodů bez nastavování množství. Nebezpečí opaření rozstřikovanou horkou tekutinou!: Nepřekračujte maximální plnicí množství a sledujte značení stavu naplnění míchací mísy!
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné:
Komentáře
Are you sure to delete this comment ?