Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
2 porce/porcí
Jehněčí na majoránce
- 20 gram olej
- 250 gram jehněčí plec nebo kýta, na kostky
- 1 čajová lžičkasůl
- 600 gram voda
- 50 gram zelenina, na kolečka
- 1 kus cibule
- 2 kusy česnek
- 30 gram máslo
- 40 gram hl.mouky
- 100 gram smetana
- 1 čajová lžička majoránka
-
6
55min
Doba přípravy 5minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 6
-
5
Příprava
- Kýtu nebo plecko na kostky orestovat na oleji na vysokou teplotu 10min.(nebo přednastavený recept restování v tm6).
- Přidat vodu, sůl. Vařit 20min.R 0,5
, 100°C.
Přidat zeleninu na kolečka a vařit 5min, R 0,5,100°C.
- Přes košík přecedit maso a zeleninu. Vývar uschovat.
- cibuli a česnek seknout 5sec., R4,5. Přidat máslo a restovat 5 min. R1, 120°C.
Přidat mouku 3 min., R1, 100°C.
Přilít vývar a míchat 30sec., R5.
Přilít smetanu a majoránku a vařit 5 min., R3, 98°C
Přidat maso a prohřát 3min., R 0,5, 98°C
Podávejte s bramborem.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Varný košík
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní -
Odměrka
koupit nyní
11
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářBrambory lze uvařit ve Varoma při vaření masa...
Brambory lze uvařit ve Varoma při vaření masa při větším množství vody a stupni varoma při kroku 2 a 3.