3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Krkovička po krkonošsku


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Krkovička po krkonošsku

  • 200 gramů cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 polévkové lžíce rajčatového džusu, koncentrátu
  • 200 gramů hub, čerstvých nebo sušených
  • 5 kusů sušených švestek
  • 400 gramů vody
  • 600 gramů krkovičky
  • olivový olej
  • 1 čajová lžička soli
  • 1/2 čajové lžičky pepře mletého
  • 1/4 čajové lžičky červené papriky, sladké
  • 6
    13min
    Doba přípravy 13min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
  • 9
5

Příprava

  1. Do mixovací nádoby vložte přepůlenou cibuli, česnek, rajský koncentrát, hříbky, švestky a vodu.

    Maso pokrájené na tenké plátky, okořeněné a potřené olivovým olejem a posypané červenou paprikou, uložte do Varoma mísy a položte na víko Thermomixu.

    Vařte 45 min/Varoma/rychlost 1.

    Po uvaření sundejte Varomu, nasaďte odměrku a mixujte suroviny 15 sek./rychlost 4.

    Podávejte s brambory, rýží nebo se zeleninou.
10

Příslušenství, které potřebujete

  • Varoma
    Varoma
    koupit nyní
  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
11

Tip

Pro zjemnění lze přidat i smetanu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • vařila jsem v sobotu a je to

    Vložil yvonaj on 9. prosince 2013 - 11:10.

    vařila jsem v sobotu a je to luxusní oběd

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • dobrota, sice nevím kde se

    Vložil zuzka@dvk.cz on 1. prosince 2013 - 13:50.

    dobrota, sice nevím kde se vzal v Krkonoších rajčatový juice a le budiž

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Dobrůtka

    Vložil Ivíšek on 30. listopadu 2013 - 22:23.

    Dobrůtka Love

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Výborné a luxsuní jídlo! Není

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 16:35.

    Výborné a luxsuní jídlo! Není už důvod chodit na tuto mňamku do restaurací, doma si ji uděláte ještě mnohem lepší! tmrc_emoticons.;)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • výborné jako vše z Krkonoš

    Vložil yvonaj on 10. listopadu 2013 - 13:43.

    výborné jako vše z Krkonoš

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Krajové jídlo, zkusíme...

    Vložil Jaroslava Fortelkova on 18. října 2013 - 20:46.

    Krajové jídlo, zkusíme...

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Mňamka

    Vložil Jaroslava Fortelkova on 6. října 2013 - 11:19.

    Cooking 7Mňamka Cooking 1 Cooking 2 Cooking 7

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • No tak to jsme se hodně a

    Vložil Jan Stříbrný on 4. října 2013 - 23:01.

    No tak to jsme se hodně a dlouho olizovali, jaká to je dobrota. tmrc_emoticons.D

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,