3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Kuře s omáčkou San Fernando


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

8 porce/porcí

  • 150 g pražených burských oříšků
  • 1 čajová lžička kmínu
  • 4 kusy celého pepře, červeného, zrnka
  • 2 hřebíček
  • 500 g rajče, rozkrojených na poloviny
  • 150 g cibule, žlutá, rozkrojené na poloviny
  • 1 stroužek česneku
  • 2 kusy pálivého čili chipotle
  • 1 polévková lžíce epazote,suchá, mexická bylinka, lze vynechat
  • 200 g voda
  • 30 g olej
  • 2 - 3 kostky drůbeží bujón (0,5 l vody), nebo domácího vývaru
  • 1000 g kuřecí prso, plátek, bez kostí, nebo kostek kuřecího masa
  • 500 g rýže
  • 6
    15min
    Doba přípravy 15min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
5

Příprava

  1.     Do mixovací nádoby vložte burské oříšky, kmín, zrnka červeného pepře a hřebíčky a pražte 8 min/Varoma/rychlostí Gentle stir setting .
        Přidejte rajčata, cibule, stroužek česneku, chilli chipotle, epazote (možno vynechat) a vodu a míchejte 30 vteřin/rychlostí 10.
        Přidejte olej, kostky drůbežího bujónu a kuřecí prsíčka a vařte 30 min/100°C/ Counter-clockwise operation /rychlostíGentle stir setting . Mezitím uvařte v hrnci rýži podle návodu na obalu.
        Kuře s omáčkou přendejte do servírovací mísy. Do mixovací nádoby vložte pouze uvařená kuřecí prsíčka a sekejt 2 vteřiny/ Counter-clockwise operation /rychlostí 4. Do omáčky přidejte nasekané kuře, dobře promíchejte a podávejte s rýží.

10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář