3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Kuře se zeleninou


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

Kuře se zeleninou

  • 1000 gramů voda
  • 1 čajová lžička soli
  • 150 gramů bílý žampión, čerstvý, nakrájených na plátky
  • 700 gramů kuřecí prso, plátek, bez kostí
  • 1 kus mrkev, nakrájené
  • 1 kus celer, ové natě
  • 3 stonek petrželové natě
  • 60 gramů máslo
  • 60 gramů hladká mouka
  • 800 gramů zeleninový vývar
  • 1 kostka drůbeží vývar
  • 1 čajová lžička vorčestrové omáčky
  • 1 čajová lžička citrónová šťáva
  • 1 špetka kari
  • 0,25 čajové lžičky bílý pepř, mletý
  • 100 gramů smetany
  • 6
    1h 6min
    Doba přípravy 1h 6min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
  • 9
5

Příprava

  1. Do mixovací nádoby nalijte 1000 gramů vody, sůl a vařte 8 min./100°C/rychlost 1.
    Do Varoma mísy vložte žampióny.
    Do vody v mixovací nádobě vložte kuřecí prsíčka, mrkev, celer, petržel, uzavřete, na víko položte Varoma mísu a vařte 10 min./Varoma/ Counter-clockwise operation /rychlost Gentle stir setting .
    Sundejte Varoma mísu a odložte stranou,vložte odměrku a vařte dalších 25 min./100°C/ Counter-clockwise operation /stupeň Gentle stir setting .
    Vyndejte maso, zeleninu přeceďte. Vodu z přeceděné zeleniny dejte stranou.
    Maso nakrájejte na kostky, pokud máte s kostí, tak vykostěte.
    Do mixovací nádoby vložte máslo a roztavte ho 2 min. a 30 sek./100°C/ No counter-clockwise operation /rychlost 2.
    Přidejte mouku a osmažte ji 2 min. a 30 sek./100°C/rychlost 2.
    Přidejte zeleninový vývar, bujón a prohřejte dalších 5 min./100°C/rychlost 2.
    Přidejte ostatní suroviny, kromě kuřecího masa a žampiónů a rozmixujte 3 min./80°C/rychlost 4.
    Nakonec vložte kuřecí maso a žampióny a lehce prohřejte 1 min./80°C/ Counter-clockwise operation /rychlost Gentle stir setting .
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář