Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
Kuře se zeleninou
- 1000 gramů voda
- 1 čajová lžička soli
- 150 gramů bílý žampión, čerstvý, nakrájených na plátky
- 700 gramů kuřecí prso, plátek, bez kostí
- 1 kus mrkev, nakrájené
- 1 kus celer, ové natě
- 3 stonek petrželové natě
- 60 gramů máslo
- 60 gramů hladká mouka
- 800 gramů zeleninový vývar
- 1 kostka drůbeží vývar
- 1 čajová lžička vorčestrové omáčky
- 1 čajová lžička citrónová šťáva
- 1 špetka kari
- 0,25 čajové lžičky bílý pepř, mletý
- 100 gramů smetany
-
6
1h 6min
Doba přípravy 1h 6minDoba vaření/pečení -
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Do mixovací nádoby nalijte 1000 gramů vody, sůl a vařte 8 min./100°C/rychlost 1.
Do Varoma mísy vložte žampióny.
Do vody v mixovací nádobě vložte kuřecí prsíčka, mrkev, celer, petržel, uzavřete, na víko položte Varoma mísu a vařte 10 min./Varoma/"Zpětný chod" /rychlost
"Jemné míchání" .
Sundejte Varoma mísu a odložte stranou,vložte odměrku a vařte dalších 25 min./100°C/"Zpětný chod" /stupeň
"Jemné míchání" .
Vyndejte maso, zeleninu přeceďte. Vodu z přeceděné zeleniny dejte stranou.
Maso nakrájejte na kostky, pokud máte s kostí, tak vykostěte.
Do mixovací nádoby vložte máslo a roztavte ho 2 min. a 30 sek./100°C/"Vypnout zpětný chod" /rychlost 2.
Přidejte mouku a osmažte ji 2 min. a 30 sek./100°C/rychlost 2.
Přidejte zeleninový vývar, bujón a prohřejte dalších 5 min./100°C/rychlost 2.
Přidejte ostatní suroviny, kromě kuřecího masa a žampiónů a rozmixujte 3 min./80°C/rychlost 4.
Nakonec vložte kuřecí maso a žampióny a lehce prohřejte 1 min./80°C/"Zpětný chod" /rychlost
"Jemné míchání" .
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářzase mňamka
zase mňamka
vypadá krásně...určitě
vypadá krásně...určitě vyzkouším
Chutné a zdravé
Chutné a zdravé
také děláme podobně