Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
4 porce/porcí
- 400 gramů hovězího masa, svíčkové
- 0,25 čajové lžičky sůl
- 0,25 čajové lžičky pepře, mletého
- 250 gramů cibule
- 4 kusy žloutek
- 4 kusy stroužek česneku, stroužky na topinky
- 400 gramů olej na smažení, topinek
- 500 gramů žitného chleba
-
6
-
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Hovězí svíčkovou nakrájejte na menší kousky a sekejte 20 sek./rychlost 9.
- Přidejte sůl, pepř a míchejte 10 sek/rychlost 4. Přendejte do misky a tvarujte bifteky.
- Do čisté mixovací nádoby vložte překrojenou cibuli a sekejte 6 sek./rychlost 5. Přendejte do misky.
- Bifteky položte na talíř. Uprostřed každého udělejte důlek a dejte do něj žloutek. Obložte cibulí. Vejce před rozklepnutím musí být spařená vařící vodou.
- Rozehřejte si pánvičku, nalijte olej a osmažte si chleba. Natřete topinku česnekem a ihned podávejte s tatarským biftekem.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářna to se těším
na to se těším
Už se těším,mňam
Už se těším,mňam
Zítra bude k večeři, moc se
Zítra bude k večeři, moc se těším
bez chyby , hurá na to !
bez chyby , hurá na to !

Člověk se olizuje, jen to
Vynikající!!!
Je to fofr a velká dobrota.
Je to fofr a velká dobrota.
Můj oblíbený tatarák levněji
Můj oblíbený tatarák levněji a stejně chutně i doma.