3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Tatarský biftek


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Tatarský biftek

  • 400 gramů hovězího masa, svíčkové
  • 0,25 čajové lžičky soli
  • 0,25 čajové lžičky pepře, mletého
  • 250 gramů cibule
  • 4 kusy žloutků
  • 4 kusy česneku, stroužky na topinky
  • 400 gramů oleje na smažení, topinek
  • 500 gramů žitného chleba
  • 6
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava


    1. Hovězí svíčkovou nakrájejte na menší kousky a sekejte 20 sek./rychlost 9.

    2. Přidejte sůl, pepř a míchejte 10 sek/rychlost 4. Přendejte do misky a tvarujte bifteky.

    3. Do čisté mixovací nádoby vložte překrojenou cibuli a sekejte 6 sek./rychlost 5. Přendejte do misky.

    4. Bifteky položte na talíř. Uprostřed každého udělejte důlek a dejte do něj žloutek. Obložte cibulí. Vejce před rozklepnutím musí být spařená vařící vodou.

    5. Rozehřejte si pánvičku, nalijte olej a osmažte si chleba. Natřete topinku česnekem a ihned podávejte s tatarským biftekem.

10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář