3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Pstruzi v holandské omáčce


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

  • 750 gramů voda
  • 0,5 čaj, ové lžičky soli
  • 350 gramů brambora, nakrájených na kostičky
  • 2 kusy pstruhů, vykuchaných a oškrábaných
  • citrónová šťáva
  • sůl
  • pepř černý, mletý
  • 350 gramů zeleniny, čerstvé, např. květák, nakrájená mrkev, chřest
  • Holandská omáčka
  • 50 gramů vývar
  • 100 gramů máslo, nakrájeného
  • 4 kusy žloutek
  • 50 gramů víno, bílé
  • 10 gramů citrónová šťáva
  • 0,5 čaj, ové lžičky soli
  • 0,5 čajové lžičky pepř, mletý
  • 6
    41min
    Doba přípravy 41min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

    1. Do mixovací nádoby nalijte vodu a osolte.
    2. Vložte brambory do košíčku, vložte do mixovací nádoby a uzavřete víkem.
    3. Očištěné a vykuchané pstruhy pokapejte citrónovou šťávou, osolte, opepřte a vložte do Varoma mísy.
    4. Očištěnou zeleninu položte na tácek Varoma, vložte do mísy Varoma a položte na víko Thermomixu a vařte 35 min./Varoma/rychlost 1.
    5. Zkontrolujte, zdali je vše uvařeno, ryby, zeleninu a brambory udržujte v teple.
    6. Vložte metličku do mixovací nádoby.
    7. Nalejte vývar do mixovací nádoby, přidejte máslo, žloutky, víno, citrónovou šťávu, sůl, pepř a ohřejte 6 min./60°C/rychlost 4.
10
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář