3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Kedlubnová polévka


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Potřebné suroviny

  • 1 stroužek stroužek česneku
  • 1 kus kedlubna
  • 50 gramů cibule
  • 25 gramů máslo
  • 15 gramů hladká mouka
  • 650 gramů voda
  • 1 kostka bujón (pro 0,5 l)
  • 0,5 čajové lžičky sůl
  • 1 špetka pepř, čerstvě umletý
  • petržel, čerstvá
5

Příprava

    Kedlubnová polévka
  1. 1. Do mixovací nádoby vložte česnek, cibuli a rozrojený kedluben a sekejte 5 sekund/rychlost 5.

    2. Přidejte máslo, mouku, vodu, bujon, sůl, pepř a vařte 17 minut/100 stupňů/ rychlost 1.

    3. Přidejte čerstvou petrželku nebo pažitku a mixujte 20 sekund / rychlost 10.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Pokud bude chtít polévka během vaření překypět, stačí snížit teplotu na 90 stupňů a/nebo zvýšit rychlost na 2.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Tak to určitě vyzkoušíme

    Vložil Jan Stříbrný on 29. listopadu 2013 - 17:29.

    Tak to určitě vyzkoušíme Love

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Zajímavý nápad, kedlubnovou

    Vložil lussy on 15. listopadu 2013 - 13:26.

    Zajímavý nápad, kedlubnovou polévku jsem ještě nejedla. Očekávám od toho podobnou příchuť jako od brokolicové. tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • (bez předmětu)

    Vložil zuzka@dvk.cz on 3. října 2013 - 02:05.

    tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,