Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
4 porce/porcí
Potřebné suroviny
- 1 stroužek stroužek česneku
- 1 kus kedlubna
- 50 gramů cibule
- 25 gramů máslo
- 15 gramů hladká mouka
- 650 gramů voda
- 1 kostka bujón (pro 0,5 l)
- 0,5 čajové lžičky sůl
- 1 špetka pepř, čerstvě umletý
- petržel, čerstvá
5
Příprava
- Do mixovací nádoby vložte česnek, cibuli a rozrojený kedluben a sekejte 5 sekund/rychlost 5.
Přidejte máslo, mouku, vodu, bujon, sůl, pepř a vařte 17 minut/100 stupňů/ rychlost 1.
Přidejte čerstvou petrželku nebo pažitku a mixujte 20 sekund / rychlost 10.
Kedlubnová polévka
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Pokud bude chtít polévka během vaření překypět, stačí snížit teplotu na 90 stupňů a/nebo zvýšit rychlost na 2.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářTak to určitě vyzkoušíme
Tak to určitě vyzkoušíme
Zajímavý nápad, kedlubnovou
Zajímavý nápad, kedlubnovou polévku jsem ještě nejedla. Očekávám od toho podobnou příchuť jako od brokolicové.
(bez předmětu)