3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Kuřecí polévka ze Sozopolu


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Suroviny na polévku

  • 50 g cibule
  • 2 kusy brambora, (středně velké)
  • 1 kus mrkev
  • 2-3 snítky petrželová nať
  • 50 g olivový olej
  • 300 g kuřecí směs do polévky
  • 1 balíček zeleninový bujón (pro 0.5l vody)
  • 1 čajová lžička sůl
  • 1 šálek polévkové nudle
  • 700-800 g voda
  • 6
    30min
    Doba přípravy 5min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 5
      Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
      Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
  • 9
5

Příprava

    Postup
  1. 1. Do mixovací nádoby vložte cibuli, mrkev a brambory se sekejte 4 sek./rychlost 8.

    2. Přidejte olivový olej a kuřecí maso na kousky bez kostí a restujte 6 min./100oC/Zpětný chod/rychlost 2.

    3. Přidejte zeleninový vývar a nudle a sůl, vodu a vařte 15 min./100oC/Zpětný chod/rychlostJemné míchání.

    4. Ozdobte petželkou a podávejte. 

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Bulharský recept - pileška supa.  


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Zatím jste nenapsali žádné komentáře.