3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Polévka červená z řepy


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Polévka červená z řepy

  • 100 gramů cibule, napůl
  • 15 gramů olivového oleje
  • 500 gramů červené řepy, na kousky
  • 40 gramů rajčatového protlaku
  • 10 gramů octa
  • 700 gramů kuřecího vývaru
  • 1 snítka čerstvého tymiánu
  • 1 kus bobkového listu
  • 2 čajové lžičky cukru
  • 150 gramů zakysané smetany
5

Příprava

  1. 1. Do mixovací nádoby vložte cibuli a sekejte 5 sekund/rychlostí 5. Stěrkou setřete stěšny mixovací nádoby.
    2. Přidejte olivový olej a restujte 3 mintuy/120°C/rychlostí 1.
    3. Přidejte červenou řepu, protlak, ocet, vývar a mixujte 10 sekund/rychlost 6.
    4. Přidejte tymián, bobkový list, cukr a vařte 20 minut/100°C/rychlost 2.
    5. Vyjměte koření a rozmixujte do hladka 30 sekund/rychlostí 10.
    6. Polévku podávejte se lžící zakysané smetany.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Kvůli vysokému obsahu jednoduchých cukrů není konzumace řepy vhodná pro diabetiky.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Vyzkouscaroniacutem epu maacutem raacuteda

    Vložil sara on 8. června 2017 - 20:48.

    Vyzkouším řepu mám ráda Smile

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,