3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Špenátová polévka (ze zmraženého protlaku)


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

  • 1 kus cibule
  • 5 g olivový olej
  • 5 g máslového oleje, nebo klasický
  • 1 balíček zmraženého špenátového protlaku, 450 g
  • 90 g mléko
  • 1 čajová lžička sůl
  • 0,5 čajové lžičky pepře
  • 15 g hladká mouka
  • 1 kus šlehačky v kelímku, 40%
  • 2 odměrky vody
5

Příprava

  1. 1) Cibule > R5/3sek

  2. 2) Přidáme oleje a dusíme R1/10min/100°

  3. 3) Přidáme vodu a celý špenátový protlak a vaříme R1/15min/Varoma

  4. 4) Přidáme mléko, mouku a šlehačku + koření > R1/5min/Varoma

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Můžete přidat vajíčko tmrc_emoticons.)


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Dobrý den, prosím vás co to je máslový olej?

    Vložil scherka on 9. dubna 2020 - 11:57.

    Dobrý den, prosím vás co to je máslový olej?

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • DĚKUJI milá

    Vložil ALENAPUNDY on 1. února 2015 - 14:42.

    DĚKUJI milá MAJULE.................Polévka je VYNIKAJÍCÍ.....Dělám i z listů mangoldu a je výborná....

    ♥ alenapundy@gmail.com

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Děkuji za upozornění

    Vložil majule on 29. ledna 2015 - 22:11.

    Děkuji za upozornění tmrc_emoticons.) opraveno

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Prosim Vas o doplnění

    Vložil Erale on 29. ledna 2015 - 16:57.

    Prosim Vas o doplnění rychlosti u postupu "cibule". 

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,