Ingredience & Porce
0 porce/porcí
Pečené maso
- bůček
- ovar
- odřezky masa
- kmín
- 8 stroužků stroužek česneku
- 1 balíček kořrní na pečená masa
- sůl, dle chuti, záleží zda je koření na maso solené
škvařené vnitřní sádlo
- 1/3 dávky vnitřního sádla, oproti objemu masa použitého na pečení
- cibule, v poměru 1:1 k vnitřnímu sádlu
Játra
- 1/2 syrových vepřových jater
-
6
2h 0min
Doba přípravy 1h 0minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 5
Upozorňujeme, že nádobka TM5 má větší kapacitu než TM31 (kapacita 2,2 litru namísto 2,0 litrů TM 31). Recepty na Thermomix TM5 nesmí být vařené s Thermomix TM31 z bezpečnostních důvodů bez nastavování množství. Nebezpečí opaření rozstřikovanou horkou tekutinou!: Nepřekračujte maximální plnicí množství a sledujte značení stavu naplnění míchací mísy!
-
Příprava
Maso pokrájíme na větší kousky, cca 8x8cm. Položíme na plech a posypeme kmínem solí, lisovaným česnekem a kořenám na pečená masa. Pečeme v troubě při 180°C do zlatova
Vnitřní sádlo vyškvaříme na pánvi s cibulí, také do zlatova a odstavíme.
Pečené maso včetně ššťávy vložíme do mixovací nádoby. a sekáme 50s/rychlost 8. Přidáme Vyškvařené vnitřní sádlo s cibulí a játra.
Mícháme 1 min/rychlost 6
Pro přípravu z jednoho plechu je lepší směs rozdělit na poloviny.
Plníme sklenice a zavařujeme při 80°C 90 minut
Příprava paštiky
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Odměrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Tip
při zpracování v Thermomixu si pomáháme stěrkou.
Mixujeme do hladké konzistence, dle vaší chuti.
Nebojte se sádla, paštika musí být jemná a roztíratelná
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářDědečkův recept nás velmi
Dědečkův recept nás velmi zaujal. Děkujeme.