3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Bruschetta al pomodoro


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 osoba/osob

Bruschetta al pomodoro

  • 4 porce chleba, veky, bagety, (ideálně speciální chléb na bruschettu)
  • 1 stroužek česneku
  • 5 lístků čerstvé bazalky
  • 10 kusů nakládaných zelených oliv, (volitelně)
  • 10 gramů olivového oleje
  • 4 kusy rajčat
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře
  • 1/4 čajové lžičky italského koření (např. na pizzu), nebo sušené oregano
  • 6
    15min
    Doba přípravy 15min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 5 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 5
    Upozorňujeme, že nádobka TM5 má větší kapacitu než TM31 (kapacita 2,2 litru namísto 2,0 litrů TM 31). Recepty na Thermomix TM5 nesmí být vařené s Thermomix TM31 z bezpečnostních důvodů bez nastavování množství. Nebezpečí opaření rozstřikovanou horkou tekutinou!: Nepřekračujte maximální plnicí množství a sledujte značení stavu naplnění míchací mísy!
5

Příprava

    Bruschetta al pomodoro
  1. Chléb nebo jiné pečivo osmažíme na olivovém oleji do zlatova, popř. opečeme v toustovači.
    Mezitím:
    Do Closed lid dáme česnek, bazalku, olivy a olivový olej a mixujeme rychlostí 5/3s.
    Připravíme si rajčata: rozkrojíme je na čtvrtiny a vyjmeme zevnitř dužninu. Tu k receptu potřebovat nebudeme. Pevnou část rajčete přidáme ke směsi do Thermomixu. Osolíme, opepříme dle chuti, přidáme italské koření.
    Mixujeme rychlostí 5/3s.
    Poklademe na opečený chléb a podáváme.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Množství ingrediencí je orientační, namíchejte si je podle své chuti.

Použila jsem i olivy plněné mandlemi a výsledek byl taky skvělý.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Zatím jste nenapsali žádné komentáře.