3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Chřest s holandskou omáčkou


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

2 porce/porcí

Chřest s holandskou omáčkou

  • 500 gramů chřest, zelený, nebo bílého
  • 4 kusy žloutek
  • 50 gramů voda
  • 130 gramů máslo, nakrájený na kousky
  • 0,5 čajové lžičky sůl
  • šťáva z poloviny citrónu
  • pepř
5

Příprava

  1. 1. Chřest (pokud je bílý) oloupejte a položte do Varoma mísy. Mixovací nádobu naplňte 500 gramy osolené vody a Varomu položte na nádobu. Nastavte na 20 - 25 min./Varoma/rychlost 1.
    2. Chřest sundejte a odložte stranou. Mísu vypláchněte studenou vodou a vložte do ní šlehací metličku.
    3. Do mixovací nádoby vložte žloutky, vodu, máslo, sůl, šťávu z citrónu, pepř a nastavte na 4 min./70 °C/rychlost 3. Poté mixujte 1 min./rychlost 2.
    4. Chřest zalijte omáčkou a ihned podávejte.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář