3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

červené zelí na německý způsob


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

8 porce/porcí

zelí

  • 500 g červeného zelí
  • 1 kus cibule
  • 40 g vepřové sádlo
  • 1 kus bobkový list
  • 30 g ocet
  • 30 g cukr
  • 1/2 čajová lžička sůl
  • 150 g voda
  • 1 kostka zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 6
    1h 15min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
5

Příprava

    červené zelí
  1. Sekejte  červené zelí 4-5 vteřin /  rychlost 5. Dejte stranou.


    Sekejte cibuli 4-5 vteřin / rychlost 5.


    Přidejte sádlo a duste 3 minuty / Varoma / Zpětný chod / rychlost 2.


    Přidejte  nasekané zelí a všechny ostatní přísady a vařte 60 minut / 100 °C / Zpětný chod / rychlost 1

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Podávejte s masem, ale chutná i s těstovinami jako lehký oběd.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Vynikající, dékuji za tento

    Vložil EvaMarieThermo on 26. prosince 2015 - 13:58.

    Vynikající, dékuji za tento recept tmrc_emoticons.)

    Vařila jsem místo hodiny jen 30 minut a je to takové zelí jako se dělalo u nás doma na Moravě, spíše to je po této úpravě  takový dušený zelný salát, ale skvělý.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,