3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Moravské zelí


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Moravské zelí

  • 60 gramů mrkev
  • 500 gramů bílé zelí
  • 500 gramů voda
  • 2 kostky drůbeží bujón (0,5 l vody)
  • 0,5 čajová lžička sůl
  • 1 čajová lžička cukr
  • 70 gramů máslo
  • 20 gramů hladká mouka
  • citrónová šťáva z 1/2 citronu
  • 6
    3min
    Doba přípravy 3min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
  • 9
5

Příprava

  1. Do mixovací nádoby vložte očištěnou a na kousky nakrájenou mrkev a sekejte 7 sek./rychlost 7

    Přidejte na kousky nakrájené hlávkové zelí a sekejte cca 15 sek. /rychlost 4.

    Pomáhejte si stěrkou.

    Přidejte vodu, kostky bujónu, sůl, cukr a vařte 17 minut/100°C/Counter-clockwise operation/rychlostí 2.

    Přidejte máslo, mouku a citrónovou šťávu a provařte 3 min./100 °C/ zpětný chod/rychlost 2.
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář