Doba přípravy
3min
Celkový čas
3min
porce/procí
4
porce/porcí
Úroveň
střední
Oficiálně testováno
- TM 31
published: 22.11.2011
změněno: 22.03.2019
Ingredience & Porce
Moravské zelí
- 60 gramů mrkev
- 500 gramů bílé zelí
- 500 gramů voda
- 2 kostky drůbeží bujón (0,5 l vody)
- 0,5 čajová lžička sůl
- 1 čajová lžička cukr
- 70 gramů máslo
- 20 gramů hladká mouka
- citrónová šťáva z 1/2 citronu
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Do mixovací nádoby vložte očištěnou a na kousky nakrájenou mrkev a sekejte 7 sek./rychlost 7
Přidejte na kousky nakrájené hlávkové zelí a sekejte cca 15 sek. /rychlost 4.
Pomáhejte si stěrkou.
Přidejte vodu, kostky bujónu, sůl, cukr a vařte 17 minut/100°C/"Zpětný chod" /rychlostí 2.
Přidejte máslo, mouku a citrónovou šťávu a provařte 3 min./100 °C/ zpětný chod/rychlost 2.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné:
Komentáře
Skvělé ke kačeně. Jen jsem dělal 40minut. Po 30-ti m. Jsem přidal 60g malin 😉
Výborné
Dobré zelí, jen jsem přidala celý kmín. Jednoduchý a rychlý recept.
Denisa
výborné zelíčko
Vyzkouseno, skvele...
Janulka
jseme zvědaví jaké to bude
jednoduché a chutné
mňam
Koukám, že to Jarče na pánvi hoří. To musí dělat přeci v Thermáčku
fajn