3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Moravské zelí


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

  • 60 gramů mrkev
  • 500 gramů bílé zelí
  • 500 gramů voda
  • 2 kostky drůbeží bujón (0,5 l vody)
  • 0,5 čajová lžička sůl
  • 1 čajová lžička cukr
  • 70 gramů máslo
  • 20 gramů hladká mouka
  • citrónová šťáva z 1/2 citronu
  • 6
    3min
    Doba přípravy 3min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava


    1. Do mixovací nádoby vložte očištěnou a na kousky nakrájenou mrkev a sekejte 7 sek./rychlost 7

    2. Přidejte na kousky nakrájené hlávkové zelí a sekejte cca 15 sek. /rychlost 4. Pomáhejte si stěrkou.

    3. Přidejte vodu, kostky bujónu, sůl, cukr a vařte 17 min./100 °C/ Zpětný chod rychlost 2.

    4. Přidejte máslo, mouku a citrónovou šťávu a provařte 3 min./100 °C/ Zpětný chod /rychlost 2.

10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář