3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Kuřecí dochucovací pasta


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

1

Kuřecí dochucovací pasta

  • 300 g kuřecího masa, bez kosti a kůže, asi z 500 g kuřecích stehen, nakrájené na kusy
  • 200 g zeleniny, celer, cibule, česnek, porek, nakrájené na kusy
  • 4 snítky směsi bylin, čerstvých, rozmarýn, tymián, petržel, pouze lístky
  • 150 g mořské soli, hrubé
  • 100 g vína, bílého
  • 1 bobkový list, suchý
  • 1 hřebíček
  • 5 kusů koriandrových semínek
  • 6
    45min
    Doba přípravy 15min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

    1. Vložte kousky kuřete do mixovací nádoby a melte 5 vteřin /rychlostí 7. Přendejte do misky a odložte stranou.
    2. Všechny druhy zeleniny a bylinky vložte do mixovací nádoby a sekejte 10 vteřin/rychlostí 5.
    3. Přidejte sůl, rozemleté kuře, víno, bobkový list, hřebíček a zrnka koriandru, vařte 25 min/Varoma/ rychlostí 2 a odpařte část tekutiny. Na víko mixovací nádoby dejte místo odměrky varný košík.
    4. Sejměte varný košík, vložte odměrku a míchejte 1 min /rychlostí 7. Přendejte do vzduchotěsné zavařovací sklenice a nechejte vychladnout.
    5. Dávkování
    6. Pro přípravu kuřecího vývaru použijte 1 polévkovou lžíci (přibližně 1 kostka)na 500 g vody.
    7. Uchovávání
    8. Jakmile dochucovací pasta vychladne, vydrží v ledničce čerstvá po dobu několika měsíců.
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář