 
                                            
                                    Ingredience & Porce
Těsto
- 500 gramů hladká mouka
- 250 gramů mléko
- 40 gramů cukr, krupice
- 50 gramů máslo (nesolené)
- špetka sůl
- 1 kostka čerstvé droždí
Na potření
- 100 gramů rozpuštěného másla
- 2 polévkové lžíce rum
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- 1. Do mixovací nádoby vložte mléko, droždí, špetku cukru a udělejte kvásek 1,5 minuty/  "Zamknout mixovací nádobu" / 37C/R2. "Zamknout mixovací nádobu" / 37C/R2.- 2. Přidejte mouku,cukr, máslo,sůl a hněťte 3minuty/  "Zamknout mixovací nádobu" / "Zamknout mixovací nádobu" / "Těsto" "Těsto"- 3. Těsto nechte v nádobě ještě 30 minut vykynout. Poté rozdělte na díly a postupně je vyválejte na velký plát o tloušťce cca 1cm. Z vyváleného plátu pomocí sklenice vykrajujte kolečka. Do prostřed každého kolečka dejte marmeládu nebo povidla a druhým kolečkem přiklopte a prsty po okraji pořádně zatlačte. Takto naplněná kolečka skládejte na pečícím papírem nebo jen vymazaný plech. Na plechu necháme ještě 10 minut kynout. Pečeme při 170C 13.minut. Ihned po vytažení z trouby potíráme rozpuštěným máslem smíchaným s rumem a pocukrujeme. 
Těsto
Tip
Místo marmelády a povidel můžeme naplnit nutelou.
Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
 
                                     
                     
                                     
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře
Yvi to věřím navíc pečené jsou zdravější
Skvělý nápad, to smažení mi na koblihách vždy nejvíce vadí.
Výborný napad. Koblihy bez smažení