 
                                            
                                    Doba přípravy
                                50min
                                                                    
                                                            Celkový čas
                                53min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porce/procí
                                
                                     20 
                                     porce/porcí 
                                
                            Úroveň
                                střední
                            
                            
                            Oficiálně testováno
                        
                                                            - TM 31
published: 22.11.2011
                            
                změněno: 20.03.2019
                    Ingredience & Porce
Piadizza – Piadina s olivami a mozzarelou
- 250 gramů Mléka
- 100 g vepřového sádla, nakrájeného na kousky
- 6 gramů instantního droždí
- 500 gramů hladké mouky
- 1,5 čajové lžičky soli
- 250 gramů černých oliv, bez pecek
- 800 gramů mozarelly, nakrájené na kousky
- 600 gramů rajčat, překrojených napůl
- 20 lístků bazalky, čerstvé
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Do mixovací nádoby dejte mléko, sádlo a sušené kvasnice a ohřívejte 3 min./37 °C/rychlost 3.
 Přidejte mouku a sůl a hněťte 2 min./ "Těsto" . "Těsto" .
 Mixovací nádobu otočte dnem vzhůru a postavte na lehce pomoučený povrch.
 Otočte knoflíkem držáku nože, aby těsto vypadlo z nádoby.
 Těsto vytvarujte do koule, dejte do mísy a nechte 10 minut odpočinout.
 Poté ho rozdělte na 20 stejně velkých kuliček.
 Na nepřilnavém nebo lehce pomoučeném povrchu vyválejte každou kuličku do tenké placky (přibližně Ø 15cm).
 Osmahněte po obou stranách bez tuku na pánvi do zlatavě hnědé barvy.
 Je-li pánev dostatečně velká, můžete smažit několik placek najednou.
 Zapněte horní topné těleso a předehřejte troubu na 250 °C.
 Do mixovací nádoby vložte olivy a sekejte 5 sek./rychlost 5.
 Přendejte do mísy a odložte stranou.
 Do mixovací nádoby vložte mozzarellu a sekejte 10 sek./rychlost 4.
 Čtyři předpečené pizzy položte na plech.
 Každou placku posypte olivami, mozzarellou a rajčaty.
 Pečte pod horním topným tělesem v předehřáté troubě při teplotě 250 °C po dobu 3-5 minut.
 Během doby, kdy se placky pečou, položte další čtyři placky, na druhý plech a posypte je olivami, mozzarellou a rajčaty.
 První várku upečených placek Piadizza posypte lístky bazalky a ihned podávejte.
 Dejte péct druhý plech.
 Tento postup opakujte, dokud neupečete všech 20 placek.
- Popište zde přípravné kroky receptu
Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné: 
                        
                         
                                     
                     
                                     
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře
Opět zajímavý a netradiční recept, konečně si člověk může doma udělat i typické zahraniční recepty
Takových dobrot na jednom plechu