3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Bylinkový chléb


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

6 porce/porcí

Těsto

  • 2,5 kusy odměrky mléka
  • 1 čajová lžička cukru
  • 30 gramů čerstvého droždí
  • 500 gramů hladké mouky
  • 3 polévkové lžíce másla
  • 1 kusu vejce
  • 1 špetka bílého pepře a soli
  • 1 šálek zelených bylinek (pažitka, kopr petrželka)
5

Příprava

  1. Dejte do nádoby mléko, cukr a kvasnce a míchejte 1 min. / 40 °C / R4.

    Přidejte ostatní suroviny kromě bylinek a zpracujte Těsto / 3 min.

    Přidejte bylinky a promíchejte 1 min. /Těsto .

    V případě potřeby vmíchejte trochu vody.

    Nechejte kynout.

    Po vykynutí dejte těsto do vymazané chlebové formy a zvolna pečte při 180 stupních asi 40 minut nebo do upečení.
10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Jan Stříbrný:Jak je to s tím šálkem bylinek?...

    Vložil petra.prostejov on 7. června 2020 - 00:43.

    Jan Stříbrný:Jak je to s tím šálkem bylinek? To je množství bylinek v posekaném stavu? Šálek je cca 2 dl? Díky.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Recept pochází z kuchařky

    Vložil Jan Stříbrný on 7. prosince 2013 - 14:18.

    Recept pochází z kuchařky TM31 „Návod na přípravu pokrmů z dietních potravin". Ta se již nedá zakoupit, proto ji zde máte nyní online. tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Recept je dobrý, ale nechápu

    Vložil lussy on 2. prosince 2013 - 00:34.

    Recept je dobrý, ale nechápu proč si ještě ke svému receptu vkládáte pořád stejný komentář. 

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,