Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
9 kus/kusů
-
6
1h 15min
Doba přípravy 1h 0minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 6
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby. -
Recept je vytvořen pro
TM 5
Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby. -
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Omládek
100g hl.mouky
100g vody nebo mléka
10g droždí
1lžička cukru
Těsto
Omládek
400g hladké.mouky
100g jogurtu
180 g vody nebo mléka
50 g sádla nebo másla
10g soli - Do
"Zamknout mixovací nádobu" navážit suroviny na omládek nastavit 3min /37st R2 nechat 30min vzejít omládek.
Pal přidat zbytek surovin a nastavit program"Těsto" těsto/3min.
Těsto kyne cca 60min v nádobě.
Rozdělit na 9 dílků a vytvarovat housky.
Potřeme rozšlehaným vejcem nebo postříkáme vodou .
Trouba cca 200 st +spodní plech s vodou po 10min pečení vyndat plech s vodou a dopéct do zhnědnuti.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
pro větší křupavost housky místo potření vejcem postříkat rozprašovačem s vodou
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář