3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Bílkový indiánci


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

20 kus/kusů

Suroviny

  • 6 bílek
  • 300 g cukru krupice
  • 1 čajová lžička citrónová šťáva
  • špetka sůl
  • dětské piškoty
  • 6
    20min
    Doba přípravy 20min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 5
      Upozorňujeme, že nádobka TM5 má větší kapacitu než TM31 (kapacita 2,2 litru namísto 2,0 litrů TM 31). Recepty na Thermomix TM5 nesmí být vařené s Thermomix TM31 z bezpečnostních důvodů bez nastavování množství. Nebezpečí opaření rozstřikovanou horkou tekutinou!: Nepřekračujte maximální plnicí množství a sledujte značení stavu naplnění míchací mísy!
5

Příprava

    Šlehání bílků
  1. Nasadit šlehací metlu, vlít bílky, přidat citrónovou šťávu a sůl nastavit čas na 11 minut a šlehat R3,5. Když začnou bílky bělet- tvoří se cestičky, asi po 3 min. Tak nastavit 70°C, stále šlehat R 3,5 a postupně přisypávat cukr. V případě potřeby čas prodloužit. Stříkáme sáčkem s hladkou trubičkou na dětské piškoty.Když to stihneme dříve, než nám zmizí pod rukama, tak můžeme polít čokoládou.

     

     

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Metlička
    Metlička
    koupit nyní
  • Odměrka
    Odměrka
    koupit nyní
11

Tip

Lze použít jako krém do listových trubiček.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Dobrý den, velmi nás mrzí, že

    Vložil Vorwerk vývoj receptů on 2. března 2016 - 16:52.

    Dobrý den,

    velmi nás mrzí, že se Vám sníh nepovedl.

    Problém by mohl být ve šlehací míse. Ta musí být před šleháním bílků dokonale čistá.

     

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Mám bohužel úplně stejnou

    Vložil Naty on 2. března 2016 - 16:43.

    Mám bohužel úplně stejnou zkušenost, sníh je nepoužitelný. Není hladký a krémový, struktura krému je naopak hrubá  a nechutná dobře.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Když srovnám s receptem, jak

    Vložil Matulajzka on 28. února 2016 - 11:29.

    Když srovnám s receptem, jak tu je ten druhý, tak musím říci, že tyto mi vyšly jako podprůměrné tmrc_emoticons.( . Opravdu dělám přesně podle receptu, musela jsem prodlužovat čas, přesto hmota vůbec nebyla hladká, ale pěnová... šaptně se s ní pracovalo, takže obrovské zklamání  tmrc_emoticons.~

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Jsem rád, že chutnalo...

    Vložil Jan Stříbrný on 1. prosince 2013 - 21:17.

    Jsem rád, že chutnalo...

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Opět jsem zkoušela v týdnu

    Vložil lussy on 1. prosince 2013 - 11:43.

    Opět jsem zkoušela v týdnu dělat a všichni si je jen pochvalovali! Velký rozdíl s kupovanými. Doporučuji! Big Smile

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Skvělé!!!!!

    Vložil zuzka@dvk.cz on 30. listopadu 2013 - 00:31.

    Skvělé!!!!!

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Bílky používáme i mražené.

    Vložil Jan Stříbrný on 30. listopadu 2013 - 00:28.

    Bílky používáme i mražené. tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Výborný. 

    Vložil Megin on 11. října 2013 - 17:13.

    Výborný.  Cooking 6

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Ňamka,taky dělám a jsou

    Vložil Jaroslava Fortelkova on 8. října 2013 - 11:49.

    Cooking 1Ňamka,taky dělám a jsou vynikající Cooking 9

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • výborné

    Vložil lussy on 8. října 2013 - 08:45.

    výborné tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,