Doba přípravy
                                30min
                                                                    
                                                            Celkový čas
                                1h 10min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porce/procí
                                
                                     20 
                                     kus/kusů 
                                
                            Úroveň
                                střední
                            Ingredience & Porce
Borůvková buchta (i švestková)
- 3 kusy vejce celá
 - 170 gramů cukru krystal, 3/4 hrnku
 - 380 gramů polohrubé mouky, 2 hrnky
 - 1 hrnek oleje, slunečnicový
 - 250 gramů Mléka, 1 hrnek
 - 1 pytlík kypřícího prášku do pečiva
 
Drobenka
- 120 gramů hrubé mouky
 - 100 gramů cukru krystal
 - 90 gramů másla, pokojové teploty
 
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                        
                        Metlička - 
                        
                        
                        Stěrka - 
                        
                        
                        Kompletní mixovací nádoba pro TM6 
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
"Zamknout mixovací nádobu" 1. Očištit ovoce, udělat drobenku, zapnout troubu na 200C.
2 Do
"Zamknout mixovací nádobu"  3 celá vejce a 3/4 hrnku cukru krupice, nasadit metličku a vyšlehat do pěny 60sec/R1/
"Zpětný chod" - Přidat:
380g polohr.mouky
kypřící prášek
1 hrnek oleje
1 hrnek mléka
Ponechat metličku a míchat 20sec/R1/
"Zpětný chod" , pak zvednout rychlost a 30sec/R1,5/
"Zpětný chod"  a dle potřeby ještě popř. promíchat 10sec/R2/
"Zpětný chod"  nebo vylít na plech s pečícím papírem. - Naskladat ovoce na těsto a posypat drobenkou.
Péct ve vyhřáté troubě na 200C/10 minut, pak stáhnout na 190C/10M a dalších asi 20M/170C. - Do malého robotu na sekání dát 
120g hrubé mouky (může být i polohubá
100g cukru krupice
90g povoleného másla
Zadělat vrškem a mixovat asi 30 sec. Hezky se to na drobí.
Odkaz: https://www.facebook.com/watch/?v=604566649091397 
Těsto na plech
Drobenka
Model Thermomixu ®
- 
                    
                        Recept je vytvořen proTM 5
Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.Upozorňujeme, že nádobka TM5 má větší kapacitu než TM31 (kapacita 2,2 litru namísto 2,0 litrů TM 31). Recepty na Thermomix TM5 nesmí být vařené s Thermomix TM31 z bezpečnostních důvodů bez nastavování množství. Nebezpečí opaření rozstřikovanou horkou tekutinou!: Nepřekračujte maximální plnicí množství a sledujte značení stavu naplnění míchací mísy!
 
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné: 
                        
                        
                    
                                    
                        
                                    
                        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
Komentáře