3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Briošky


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

20 porce/porcí

Těsto

  • 500 gramů hladká mouka
  • 1,5 odměrky oleje
  • 2,5 odměrky mléka
  • 1 čajová lžička sůl
  • 4 polévkové lžíce cukr
  • 1/2 kostky čerstvé droždí
  • 1 vejce na potření
5

Příprava

    Těsto
  1. 1. Do moxivací nádoby nalejeme mléko přidáme cukr,droždí a uděláme kvásek 1,5 minuty/Closed lid/37C/R2.

    2. Do hotového kvásku přidáme, mouku, olej, sůl a hněteme 3minuty/Closed lid/Dough mode.

    3. Těsto necháme v mixovací nádobě ještě cca 30 minut kynout.

    4. Po nakynutí si těsto rozdílíme na malé části s kterých si vyválíme válečky které postupně zaplétáme do požadovaného tvaru. A dáváme na plech vyložený pečícím papírem. Briošky potřeme rozkvedlaným vajíčkem a pečeme 20 minut při 200C.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Do těsta můžeme přidat i rozinky, kandované ovoce a nazávěr je ještě můžete posypat mákem.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář