Ingredience & Porce
4 kus/kusů
- 1 kus skořice, mletá, lusk, celá
- 2 lusk vanilkový lusk
- 2 kusy hřebíček
- 800 gramů hruška, oloupaných, na čtvrtky
- 750 gramů červené víno
- 150 gramů cukr
- 60 gramů rybízové marmelády
- 1 špetka pepře
-
6
10min
Doba přípravy 10minDoba vaření/pečení -
7Doba přípravy
-
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
Příprava
1. Do košíčku vložte skořici,vanilkový lusk, hřebíček. Na koření položte očištěšné hrušky, dejte stranou.
2. Do mixovací nádoby dejte zbylé suroviny, košíček s hruškama vložte do mixovací nádoby, a vařte 35 min./100°C/rychlost 1, až jsou hrušky téměř měkké.
3. Hrušky přendejte spolu se svařeným vínem do misky a uložte v chladu a nechte odpočinout přes noc v lednici.
Tip
Hrušky můžete podávat ke zvěřině či s vanilkovým pudinkem nebo se zmrzlinou jako dezert.
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářmám vyzkoušené hrušky i na
Už se na to chystám nějaký
Už se na to chystám nějaký pátek, jen ty hrušky mi chybí........
Taky dělám
:party:fajn
Zajímavý nápad
Zajímavý nápad