3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Hrušky v červeném víně


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 kus/kusů

  • 1 kus skořice, mletá, lusk, celá
  • 2 lusk vanilkový lusk
  • 2 kusy hřebíček
  • 800 gramů hruška, oloupaných, na čtvrtky
  • 750 gramů červené víno
  • 150 gramů cukr
  • 60 gramů rybízové marmelády
  • 1 špetka pepře
  • 6
    10min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
5

Příprava

  1. 1.  Do košíčku vložte skořici,vanilkový lusk, hřebíček. Na koření položte očištěšné hrušky, dejte stranou.

    2.  Do mixovací nádoby dejte zbylé suroviny, košíček s hruškama vložte do mixovací nádoby, a vařte 35 min./100°C/rychlost 1, až jsou hrušky téměř měkké.

    3.  Hrušky přendejte spolu se svařeným vínem do misky a uložte v chladu a nechte odpočinout přes noc v lednici.

     

    Tip

     

    Hrušky můžete podávat ke zvěřině či s vanilkovým pudinkem nebo se zmrzlinou jako dezert.

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář