3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Hrušky v červeném víně


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 kus/kusů

Hrušky v červeném víně

  • 1 kus skořice, lusk, celá
  • 2 lusk vanilkového lusku
  • 2 kusy hřebíčky
  • 800 gramů hrušek, oloupaných, na čtvrtky
  • 750 gramů červeného vína
  • 150 gramů cukru
  • 60 gramů rybízové marmelády
  • 1 špetka pepře
  • 6
    10min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
5

Příprava

  1. 1.  Do košíčku vložte skořici,vanilkový lusk, hřebíček. Na koření položte očištěšné hrušky, dejte stranou.

    2.  Do mixovací nádoby dejte zbylé suroviny, košíček s hruškama vložte do mixovací nádoby, a vařte 35 min./100°C/rychlost 1, až jsou hrušky téměř měkké.

    3.  Hrušky přendejte spolu se svařeným vínem do misky a uložte v chladu a nechte odpočinout přes noc v lednici.

     

    Tip

     

    Hrušky můžete podávat ke zvěřině či s vanilkovým pudinkem nebo se zmrzlinou jako dezert.

10
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář