Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
30 kus/kusů
Těsto
- 400 g hladká mouka
- 250 g 100% tuku
- 0,2 litru mléko
- 1 rovná polévková lžíce cukr
- špetka sůl
Náplň
- jablko
- pudinkový prášek vanilkový, na posypání
- trocha cukr, dle sladkosti jablek
-
6
30min
Doba přípravy 15minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 5
Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
-
5
Příprava
- Všechny ingredience dáme do mísy (tuk na kousky), zvolíme
"Těsto" na 3 minuty.
Těsto vyndáme na pomoučený vál a rozdělíme na třetiny.
Každý kousek vyválíme do tvaru obdélníku. - Jablka dáme do mísy a zvolíme rychlost 4 na 5s (množství jablek dle zvyklostí - více či méně naplněný štrůdl).
- Jablka umístíme na těsto, zlehka posypeme podinkovým práškem a cukrem a těsto zamotáme.
Potřeme trochou mléka.
Pečeme na 220 stupňů cca 15 minut.
Těsto
Náplň
Dokončení
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Těsto lze zamrazit a použít později
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářReceptů na štrůdl není nikdy dost....
Receptů na štrůdl není nikdy dost. Děkujeme.