Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
- 150 gramů pšeničných zrn, nebo špaldových
- 250 gramů chřestu, zeleného, nebo bílého chřestu (podušeného v košíku nebo konzervovaného), na kousky
- 250 gramůsýra, např. Eidam
- 150 gramů šunka, dušené, na kousky
- 4 vejce
- 0,5 čaj, ové lžičky soli
- 200 gramů mléko
- 200 gramů sýr, čerstvého (nezrajícího)
- 1 pažitka, čerstvá, nasekané
-
6
50min
Doba přípravy 30minDoba vaření/pečení -
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Do mixovací nádoby dejte obilná zrna, rozmělněte 40 sek./rychlost 10(50 sek./Turbo)a přendejte do větší mísy.
- Do mixovací nádoby dejte chřest, rozmělněte 3 - 5 sek./rychlost 5(8 - 10 sek./rychlost 4) a přidejte do mísy k namleté mouce.
- Do mixovací nádoby vložte sýr, rozmělněte 12 sek./rychlost 6 (10 sek./rychlost 5)a rovněž přidejte do mísy.
- Do mixovací nádoby vložte dušenou šunku, rozmělněte 4 sek./rychlost 5(8 sek./rychlost 4)a rovněž přidejte do mísy.
- Do mixovací nádoby dejte vejce, sůl a mléko a zamíchejte 10 sek./rychlost 4(12 sek./rychlost 3).
- Přidejte směs mouky, chřestu, sýra a šunky a zamíchejte 7 sek./rychlost 4(10 sek./rychlost 3), přendejte na plech vyložený pečícím papírem a pečte v předehřáté troubě.
- Ještě teplé zaviňte i s pečícím papírem (jako piškotovou roládu) a nechte částečně vychladnout.
- Do mixovací nádoby dejte čerstvý sýr a pažitku a zamíchejte 5 sek./rychlost 4(10 sek./rychlost 3).
- Vlažnou roládu opatrně rozviňte, potřete hmotou z čerstvého sýra a opatrně znovu zaviňte. Přitom odstraňte pečící papír. Nakrájejte cca na 20 plátků a podávejte.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářto jsem zvědavá jaké to bude
to jsem zvědavá jaké to bude
Chřest je vynikající na
Chřest je vynikající na všechny způsoby.
Na čersvý chřest si musíme
Na čersvý chřest si musíme ještě chvíli počkat
zdravé a dobré