3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Chřestová roláda


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

  • 150 gramů pšeničných zrn, nebo špaldových
  • 250 gramů chřestu, zeleného, nebo bílého chřestu (podušeného v košíku nebo konzervovaného), na kousky
  • 250 gramůsýra, např. Eidam
  • 150 gramů šunka, dušené, na kousky
  • 4 vejce
  • 0,5 čaj, ové lžičky soli
  • 200 gramů mléko
  • 200 gramů sýr, čerstvého (nezrajícího)
  • 1 pažitka, čerstvá, nasekané
  • 6
    50min
    Doba přípravy 30min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
  • 9
5

Příprava


    1. Do mixovací nádoby dejte obilná zrna, rozmělněte 40 sek./rychlost 10(50 sek./Turbo)a přendejte do větší mísy.

    2. Do mixovací nádoby dejte chřest, rozmělněte 3 - 5 sek./rychlost 5(8 - 10 sek./rychlost 4) a přidejte do mísy k namleté mouce.

    3. Do mixovací nádoby vložte sýr, rozmělněte 12 sek./rychlost 6 (10 sek./rychlost 5)a rovněž přidejte do mísy.

    4. Do mixovací nádoby vložte dušenou šunku, rozmělněte 4 sek./rychlost 5(8 sek./rychlost 4)a rovněž přidejte do mísy.

    5. Do mixovací nádoby dejte vejce, sůl a mléko a zamíchejte 10 sek./rychlost 4(12 sek./rychlost 3).

    6. Přidejte směs mouky, chřestu, sýra a šunky a zamíchejte 7 sek./rychlost 4(10 sek./rychlost 3), přendejte na plech vyložený pečícím papírem a pečte v předehřáté troubě.

    7. Ještě teplé zaviňte i s pečícím papírem (jako piškotovou roládu) a nechte částečně vychladnout.

    8. Do mixovací nádoby dejte čerstvý sýr a pažitku a zamíchejte 5 sek./rychlost 4(10 sek./rychlost 3).

    9. Vlažnou roládu opatrně rozviňte, potřete hmotou z čerstvého sýra a opatrně znovu zaviňte. Přitom odstraňte pečící papír. Nakrájejte cca na 20 plátků a podávejte.

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář