Ingredience & Porce
4 osoba/osob
- 1 česnek
- 1 cibule
- 20 dkg zelí
- 1 pórek
- 1 odměrka oleje
- 250 g rýže
- 700 g voda
- sůl
- 3 plátky vepřové krkovice
- 2 PL solamylu
- 1 vejce
- bílý pepř v prášku
- 10 dkg loupaných burských oříšků
- chilli, čerstvé
- 2 dcl dezertního vína
- 2 dcl sójové omáčky
-
6
10min
Doba přípravy 10minDoba vaření/pečení -
7Doba přípravy
-
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
Příprava
Pamatujete se, jak jsme ji zbožňovali? Jak jsme ji vylepšovali Tesavelou? Tu dnes už neseženete. Ale přesto stojí za to ji znovu zkusit.
Maso nakrájejte na nudličky a naložte si předem alespoň na 2 hodiny do směsi Solamylu a vejce, osolte. Dejte do lednice. Zeleninu vložte do nádoby a sekejte 6'', R3. Vyndejte do misky, vlijte olej, rozehřejte jej 100 C, 30'',
"Vypnout zpětný chod" , vložte zeleninu, restujte 100 C, 5', R1. Vyjměte, v košíčku propláchněte studenou vodou rýži, vlijte 700 g teplé vody, osolte, vložte košíšek a vařte Varoma, 35', R2. 10' před dokončením rozehřejte olej v pánvi a rychle orestujte maso, dále smažte na mírnějším plameni 5', přidejte oříšky, osolte, opepřete. Po chvilce přidejte orestovanou zeleninu, trochu pálivé papričky, sójovou omáčku a zalijte dezertním vínem a chvilku povařte. Vynikající s pivem. S hůlkami i bez!
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářsuprová domácí čína, díky za
suprová domácí čína, díky za tip
Raději bez hůlek... To bych
Raději bez hůlek... To bych se nenajedl