3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Čína z časů minulých


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 osoba/osob

  • 1 česnek
  • 1 cibule
  • 20 dkg zelí
  • 1 pórek
  • 1 odměrka oleje
  • 250 g rýže
  • 700 g vody
  • sůl
  • 3 plátky vepřové krkovice
  • 2 PL solamylu
  • 1 vejce
  • bílý pepř v prášku
  • 10 dkg loupaných burských oříšků
  • feferonka
  • 2 dcl dezertního vína
  • 2 dcl sójové omáčky
  • 6
    10min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    Doba přípravy
  • 8
  • 9
5

Příprava

  1. Pamatujete se, jak jsme ji zbožňovali? Jak jsme ji vylepšovali Tesavelou? Tu dnes už neseženete. Ale přesto stojí za to ji znovu zkusit.

    Maso nakrájejte na nudličky a naložte si předem alespoň na 2 hodiny do směsi Solamylu a vejce, osolte. Dejte do lednice. Zeleninu vložte do nádoby a sekejte 6'', R3. Vyndejte do misky, vlijte olej, rozehřejte jej 100 C, 30'', No counter-clockwise operation, vložte zeleninu, restujte 100 C, 5', R1. Vyjměte, v košíčku propláchněte studenou vodou rýži, vlijte 700 g teplé vody, osolte, vložte košíšek a vařte Varoma, 35', R2. 10' před dokončením rozehřejte olej v pánvi a rychle orestujte maso, dále smažte na mírnějším plameni 5', přidejte oříšky, osolte, opepřete. Po chvilce přidejte orestovanou zeleninu, trochu pálivé papričky, sójovou omáčku a zalijte dezertním vínem a chvilku povařte. Vynikající s pivem. S hůlkami i bez!

     

10
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář