3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Plněný řízek špenátem a mozzarellou


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

  • 4 plátky vepřových řízků
  • 250 g špenátu
  • 250 g mozzarella
  • 3 vejce
  • strouhanka na obalení
  • hladká mouka na obalení
  • sůl
  • 6
    40h 0min
    Doba přípravy 20h 0min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 21 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 21
  • 9
5

Příprava

  1. Omyjeme plátky masa, nasolíme a naklepeme. Uvaříme špenát. Na řízky klademe uvařený vychladlý špenát a nahoru dáme mozzarellu. Řízky svineme a připíchneme párátky. Obalujeme v klasickém trojobalu, mouka, vejce a strouhanka. Smažíme na oleji po všech stranách. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory, hranolky nebo krokety. Přeji dobrou chut, protože je to opravdu moc dobrá kombinace masa, špenátu s mozzarellou.

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Popis nevypadá jako recept

    Vložil majule on 23. května 2015 - 21:45.

    Popis nevypadá jako recept pro thermomix tmrc_emoticons.( jinak to vypadá dokonale

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Taky zkusím,hodně lákavé

    Vložil lussy on 1. prosince 2013 - 02:43.

    Taky zkusím,hodně lákavé tmrc_emoticons.D

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Fotka fakt úžasná. Sliny se

    Vložil Jan Stříbrný on 29. listopadu 2013 - 00:03.

    Fotka fakt úžasná. Sliny se sbíhají.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • (bez předmětu)

    Vložil marca on 9. října 2013 - 00:46.

    Cooking 7

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,