Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
0 porce/porcí
Kedlubnová omáčka s kari
- 1 kus kedlubny
- 1 špetka kmínu drceného
- 1 špetka soli
- 1 polévkové lžíce oleje, nebo másla
- trocha vody
- 2 čajové lžičky hladké mouky
- 500 gramů mléka nebo smetany
- 1 špetka kari
-
6
30min
Doba přípravyDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
5
Příprava
- Na roztočené nože R 3-4 vhazujeme do nádoby na větší kostky nakrájený kedluben.
Po namletí přidáme sůl, kmín a olej, zasmahneme 100°C"Zpětný chod" R2 cca 5min.
Přidáme vodu a dusíme cca 10min.
Případně ochutnáme je-li měkký.
Přidáme mouku a mléko a zavaříme dalších 5-7min. stále"Zpětný chod" R2 90-100°C.
Podáváme k bramborům, masům a podobně.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářkaždý podle své chuti!
každý podle své chuti!
já ho tam taky dávám docela dost....mám kari ráda...
Čekala jsem tam toho kari
Čekala jsem tam toho kari víc.