3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Mozzarellové špízy s pestem


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

8 porce/porcí

  • 60 gramů sýr, Parmazán, na kousky
  • 30 gramů piniových ořechů
  • 2 stroužky česneku
  • 1 balíček směsi bylinek, suchých, 5 g polévkových bylin, 5 g sušeného petržele, 5 g bazalky drhnuté, 15 g čerstvé bazalky
  • 150 gramů olivový olej
  • 300 gramů mozzarella, malé kuličky
  • 1 svazek lístek bazalky
  • 6
    15min
    Doba přípravy 15min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

    • Do mixovací nádoby dejte parmazán, piniové ořechy, česnek a směs bylinek a rozmělněte 10 sek./rychlost 8 (10 sek./rychlost 7).
    • Přidejte olej, míchejte, až vznikne krémové pesto, cca 30 sek./rychlost 5 (30 sek./rychlost 5)a přendejte do větší misky.
    • Smíchejte pesto a kuličkami mozzarelly a nechte 2 hodiny odpočívat v chladu.
    • Z bazalky otrhejte lístky, střídavě s kuličkami mozzarelly je napichujte na špízové jehly a podávejte s bílým chlebem.
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Tento recept dokazuje, že

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 15:32.

    Tento recept dokazuje, že mozzarellu lze připravit i jinak než jen s rajčaty a olivovým olejem..výborné! Doporučuji. tmrc_emoticons.;)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Mozzarella je vždy výborná a

    Vložil zuzka@dvk.cz on 30. listopadu 2013 - 12:34.

    Mozzarella je vždy výborná a v kombinaci s parmazánem. Mňam. Big Smile

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Velice chutné

    Vložil Jan Stříbrný on 28. listopadu 2013 - 18:07.

    Velice chutné tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • :)potěšení chuti

    Vložil Jaroslava Fortelkova on 5. října 2013 - 01:22.

    tmrc_emoticons.)potěšení chuti Big Smile

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,