3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Holandská omáčka


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Holandská omáčka

  • 130 gramů másla, nakrájeného na kousky
  • 50 gramů bílého vína
  • 1 polévková lžíce citrónové šťávy
  • 1/2 čajové lžičky soli
  • 1 špetka pepře
  • 4 kusy žloutků
5

Příprava

  1. Vložte metličku.
  2. do mixovací nádoby vložte všechny ingredience a šlehejte 5 - 6 minut/70°C/rychlostí 2.
  3. Ihned podávejte.
  4. Pokud se omáčka srazí, přidejte 2 - 3 polévkové lžíce vína nebo vody a míchejte 30 vteřin/rychlostí 2.
  5. K řpípravě MALTÉZKÉ OMÁČKY použijte místo citrónové šťávy tu pomerančovou.
  6. Pro děti použijte místo vína vou.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Holandská omáčka se dobře hodí k chřestu veřenému v práře a k malým brambůrkám, zelenině i rybě.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář