3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Pizza z rohlíků


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

2 porce/porcí

Pizza z rohlíků

  • 3-4 kusů rohlík, starších
  • 400 g mléko, 400ml
  • 3 kusů vejce
  • 1 špetka sůl
  • 150 g šunka
  • 200 g sýr, eidam, hermelín, gouda co máte rádi
  • 6
    1h 0min
    Doba přípravy 30min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 5
      Upozorňujeme, že nádobka TM5 má větší kapacitu než TM31 (kapacita 2,2 litru namísto 2,0 litrů TM 31). Recepty na Thermomix TM5 nesmí být vařené s Thermomix TM31 z bezpečnostních důvodů bez nastavování množství. Nebezpečí opaření rozstřikovanou horkou tekutinou!: Nepřekračujte maximální plnicí množství a sledujte značení stavu naplnění míchací mísy!
5

Příprava

    Rohlíková pizza
  1. Rohlíky nařežeme na kolečka a dáme vedle do mísy. Do nádoby thermomixu vložíme mléko, 3 vejce a sůl. Nasadíme metličku R3 rozkvedláme cca 10 vteřin. Poté vlejeme na rohlíky do mísy a necháme pár minut rozmočit. Nachystáme si formu s pečícím papírem. Rohlíky vymačkáme a natlačíme do formy cca 0,5 - 1cm. Dáme péct na 180 stupňů na 10 - 15 minut. Poté vytáhneme z trouby a necháme chvilku vychladnout. Potom potřeme kečupem, přidáme bylinky, šunku na kostičky , sýr nebo všechno co máte rádi a dáme opět zapéct na 15 minut do trouby. Pizza je velká asi jako malý talířek a hodí se do práce na svačinku nebo jako rychlá večeře.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Výborný je kečup Hellmans Napoli s bylinkami


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Rohlíková pizza? Proč ne! Byla by...

    Vložil Vorwerk vývoj receptů on 7. října 2016 - 09:14.

    Rohlíková pizza? Proč ne! Byla by škoda vyhodit starší rohlíky. Děkujeme za bezvadný tip! Cooking 4

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,