Nacházíte se zde:


3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Boršč


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Boršč

  • 3-5 snítek petržele, lístky
  • 200 gramů rajčat, na poloviny
  • 100 gramů cibule, na poloviny
  • 100 gramů mrkve, na kusy
  • 200 gramů červené řepy, na kusy
  • 40 gramů oleje
  • 150 gramů brambor, na kousky
  • 100 gramů červené papriky, na kousky
  • 200 gramů bílého zelí, na proužky
  • 1000 gramů vody
  • 2 čajové lžičky soli
  • 1/2 čajové lžičky pepře černého, mletého
  • 6
    15min
    Doba přípravy 15min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

  1. Do mixovací nádoby vložte petrželku a sekejte 3 vteřiny/rychlostí 7.
    Přidejte rajčata a sekejte 10 vteřin/rychlostí 4, přendejte do misky a odložte stranou.
    Do mixovací nádoby vložte cibuli a mrkev a sekejte 5 vteřin/rychlostí 5.
    Přidejte červenou řepu a olej, restujte 5 min/Varoma/ Counter-clockwise operation /rychlostí 1–2.
    Přidejte brambory, červenou papriku, bílé zelí a vodu a vařte 17 min/100°C/ Counter-clockwise operation /rychlostí 1.
    Přidejte nasekaná rajčata s petrželkou, sůl a pepř a vařte 5 min/100°C/ Counter-clockwise operation /rychlostí 1. Polévku nechejte 10 minut odpočinout; podávejte v polévkových miskách.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Ozdobte zakysanou smetanou.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Buď v receptu chybí seznam ingrediencí a...

    Vložil LucieSch on 26. září 2018 - 10:39.

    Buď v receptu chybí seznam ingrediencí a množství, nebo se mi z nějakého důvodu nezobrazuje. Prosím, jestli není chyba v zadání receptu.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Už dlouho jsem tak dobrý

    Vložil ivana.vachova on 14. února 2016 - 22:51.

    Už dlouho jsem tak dobrý BORŠČ nejedla  tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Když se přidá na talíř lžíce

    Vložil Martin.003 on 19. září 2015 - 11:42.

    Když se přidá na talíř lžíce zakysaný smetany tak dobrý.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • NAPROSTO SKVĚLÝ...... dělala

    Vložil ALENAPUNDY on 17. listopadu 2014 - 16:32.

    NAPROSTO SKVĚLÝ...... dělala jsem také jen se zeleninou, ZELÍ jsem dávala kysané...Je to dobrůtka, vše zeleninkové, bezmasé....DĚKUJI ..................  Love

    ♥ alenapundy@gmail.com

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Boršč neměl chybu!

    Vložil Lacinka on 16. listopadu 2014 - 14:36.

    Boršč neměl chybu!

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Moc dobrý, mám tento recept

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 13:47.

    Moc dobrý, mám tento recept vyzkoušený, doporučuji tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Jooo boršč. Na ten chodíme ke

    Vložil Jan Stříbrný on 23. listopadu 2013 - 21:04.

    Jooo boršč. Na ten chodíme ke Koljovi v Litomyšli. Uvidíme, jestli bude taky takovýtmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,