Nacházíte se zde:


3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Boršč


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

  • 3 - 5 snítek petržele,čerstvé, pouze lístky
  • 200 g rajče, překrojených na poloviny
  • 100 g cibule, žlutá, překrojené na poloviny
  • 100 g mrkev, nakrájené na kusy
  • 200 g červená řepa, nakrájené na kousky velikosti sousta
  • 40 g olej
  • 150 g brambora, nakrájených na menší kousky
  • 100 g červená paprika, nakrájené na kousky velikosti sousta
  • 200 g bílé zelí, nakrájeného na proužky
  • 1000 g voda
  • 2 čaj, ové lžíce soli
  • 0,5 čajové lžíce pepře, mletého
  • 6
    15min
    Doba přípravy 15min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

    1. Do mixovací nádoby vložte petrželku a sekejte 3 vteřiny/rychlostí 7.
    2. Přidejte rajčata a sekejte 10 vteřin/rychlostí 4, přendejte do misky a odložte stranou.
    3. Do mixovací nádoby vložte cibuli a mrkev a sekejte 5 vteřin/rychlostí 5.
    4. Přidejte červenou řepu a olej, restujte 5 min/Varoma/ Counter-clockwise operation /rychlostí 1–2.
    5. Přidejte brambory, červenou papriku, bílé zelí a vodu a vařte 17 min/100°C/ Counter-clockwise operation /rychlostí 1.
    6. Přidejte nasekaná rajčata s petrželkou, sůl a pepř a vařte 5 min/100°C/ Counter-clockwise operation /rychlostí 1. Polévku nechejte 10 minut odpočinout; podávejte v polévkových miskách.
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Už dlouho jsem tak dobrý

    Vložil ivana.vachova on 14. února 2016 - 22:51.

    Už dlouho jsem tak dobrý BORŠČ nejedla  tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Když se přidá na talíř lžíce

    Vložil Martin.003 on 19. září 2015 - 11:42.

    Když se přidá na talíř lžíce zakysaný smetany tak dobrý.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • NAPROSTO SKVĚLÝ...... dělala

    Vložil ALENAPUNDY on 17. listopadu 2014 - 16:32.

    NAPROSTO SKVĚLÝ...... dělala jsem také jen se zeleninou, ZELÍ jsem dávala kysané...Je to dobrůtka, vše zeleninkové, bezmasé....DĚKUJI ..................  Love

    ♥ alenapundy@gmail.com

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Boršč neměl chybu!

    Vložil Lacinka on 16. listopadu 2014 - 14:36.

    Boršč neměl chybu!

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Moc dobrý, mám tento recept

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 13:47.

    Moc dobrý, mám tento recept vyzkoušený, doporučuji tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Jooo boršč. Na ten chodíme ke

    Vložil Jan Stříbrný on 23. listopadu 2013 - 21:04.

    Jooo boršč. Na ten chodíme ke Koljovi v Litomyšli. Uvidíme, jestli bude taky takovýtmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,