3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Červená polévka s růžičkovou kapustou


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

5 osoba/osob

Polévka

  • 1 kus menší červené řepy
  • 4 kusy malé mrkve
  • 1 kus malé červené cibule
  • 15 centimetru zelené části pórku
  • 1 kus pálivé papriky zelené
  • 2 kusy brambora
  • 10-15 kusů růžiček kapusty
  • 1 čajová lžička sůl
  • 1 kus zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1/2 čajové lžičky mletého pepře
  • 3 kusy kuliček nového koření
  • 1 kus bobkový list, sušený
  • 50 g máslo
  • 1000 g voda
  • 1 kus zakysaná smetana
  • 10 g zelené petrželky
5

Příprava

    Červená polévka s růžičkovou kabustou
  1. Všechnu zeleninu kromě brambor a růžičkové kapusty pokrájíme na čtvrtky a vložíme do Closed lid, posekáme 5 vteřin R5, přidáme na kostky nakrájené brambory, sůl, bujon, koření , 1000g vody a 50 g másla. Do varomy dáme růžičkové kapusty , umístíme ji na víko TM a dáme vařit 25 minut, Varoma, R 1, Counter-clockwise operation. Po dovaření vložíme kapustičky do polévky, ozdobíme zakysanou smetanou a čerstvou petrželkou.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Místo smetany si jako vložku můžete připravit osmaženou houstičku nebo chléb. Fantazii se meze nekladou.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Hanko díky moc za super

    Vložil Jan Stříbrný on 1. prosince 2013 - 19:39.

    Hanko díky moc za super recepttmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Určitě mě polévka překvapila,

    Vložil lussy on 1. prosince 2013 - 14:41.

    Určitě mě polévka překvapila, doporučji., je velice chutná! tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Ano, chápete to správně, vše

    Vložil HankaEK on 30. listopadu 2013 - 15:41.

    Ano, chápete to správně, vše co je nad bílou částí se dá použít, samo, že se dá použít i ta bílá část, ale když jsem vařila polévku, tak jsem ten bílý konec už použila na něco jiného a chtěla jsem zužitkovat i to zelené co zbylo tmrc_emoticons.). Polévka je opravdu moc dobrá a zvláště v zimě pěkně zahřeje i zasytí.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Zelená část pórku - chápu to

    Vložil lussy on 19. listopadu 2013 - 22:47.

    Zelená část pórku - chápu to správně jako ty listy? Jinak zajímavý nápad, je pravda, že zrovna sliny se mi napohled nesbíhají, věřím ale, že může překvapit! tmrc_emoticons.)

     

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Škoda, že také nemáte vloženy

    Vložil HankaEK on 31. října 2013 - 09:59.

    Škoda, že také nemáte vloženy nějaké recepty, aby člověk věděl co Vás láká. Big Smile

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Náhodou je výborná, svým

    Vložil HankaEK on 22. října 2013 - 22:08.

    Náhodou je výborná, svým způsobem je podobné chuti jako boršč. Ale rozhodně jí nikomu nenutím, já jsem polévková. tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • to mě moc neláká

    Vložil mencikovamarta on 21. října 2013 - 23:40.

    tmrc_emoticons.~ to mě moc neláká

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,