3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Červená polévka s růžičkovou kapustou


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

5 osoba/osob

Polévka

  • 1 kus menší červené řepy
  • 4 kusy malé mrkve
  • 1 kus malé červené cibule
  • 15 centimetru zelené části pórku
  • 1 kus pálivé papriky zelené
  • 2 kusy brambora
  • 10-15 kusů růžiček kapusty
  • 1 čajová lžička sůl
  • 1 kus zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1/2 čajové lžičky mletého pepře
  • 3 kusy kuliček nového koření
  • 1 kus bobkový list, sušený
  • 50 g máslo
  • 1000 g voda
  • 1 kus zakysaná smetana
  • 10 g zelené petrželky
5

Příprava

    Červená polévka s růžičkovou kabustou
  1. Všechnu zeleninu kromě brambor a růžičkové kapusty pokrájíme na čtvrtky a vložíme do Zamknout mixovací nádobu, posekáme 5 vteřin R5, přidáme na kostky nakrájené brambory, sůl, bujon, koření , 1000g vody a 50 g másla. Do varomy dáme růžičkové kapusty , umístíme ji na víko TM a dáme vařit 25 minut, Varoma, R 1, Zpětný chod. Po dovaření vložíme kapustičky do polévky, ozdobíme zakysanou smetanou a čerstvou petrželkou.

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Varoma
    Varoma
    koupit nyní
  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Odměrka
    Odměrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Místo smetany si jako vložku můžete připravit osmaženou houstičku nebo chléb. Fantazii se meze nekladou.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Hanko díky moc za super

    Vložil Jan Stříbrný on 1. prosince 2013 - 19:39.

    Hanko díky moc za super recepttmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Určitě mě polévka překvapila,

    Vložil lussy on 1. prosince 2013 - 14:41.

    Určitě mě polévka překvapila, doporučji., je velice chutná! tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Ano, chápete to správně, vše

    Vložil HankaEK on 30. listopadu 2013 - 15:41.

    Ano, chápete to správně, vše co je nad bílou částí se dá použít, samo, že se dá použít i ta bílá část, ale když jsem vařila polévku, tak jsem ten bílý konec už použila na něco jiného a chtěla jsem zužitkovat i to zelené co zbylo tmrc_emoticons.). Polévka je opravdu moc dobrá a zvláště v zimě pěkně zahřeje i zasytí.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Zelená část pórku - chápu to

    Vložil lussy on 19. listopadu 2013 - 22:47.

    Zelená část pórku - chápu to správně jako ty listy? Jinak zajímavý nápad, je pravda, že zrovna sliny se mi napohled nesbíhají, věřím ale, že může překvapit! tmrc_emoticons.)

     

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Škoda, že také nemáte vloženy

    Vložil HankaEK on 31. října 2013 - 09:59.

    Škoda, že také nemáte vloženy nějaké recepty, aby člověk věděl co Vás láká. Big Smile

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Náhodou je výborná, svým

    Vložil HankaEK on 22. října 2013 - 22:08.

    Náhodou je výborná, svým způsobem je podobné chuti jako boršč. Ale rozhodně jí nikomu nenutím, já jsem polévková. tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • to mě moc neláká

    Vložil mencikovamarta on 21. října 2013 - 23:40.

    tmrc_emoticons.~ to mě moc neláká

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,