3 Žádné související obrázky s tímto receptem
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Falešná zabíjačková polévka - Prdelačka


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

0 porce/porcí

Prdelačka

  • 300 gramů vepř. kostí a ořezy
  • 1 čajová lžička sůl
  • 1,25 litru voda
  • 4 polévkové lžíce prejtu
  • 4 polévkové lžíce krvavých krup
  • 4-5 stroužků stroužek česneku
  • 2 čajové lžičky majoránky
  • 1/4 čajové lžičky pepře černého
5

Příprava

    prdelačky
  1. Do TM nalejeme asi 1,25 l vody, osolíme, do košíku dáme kosti a ořezy. Vaříme 100 st. R1, 1 hod. Poté vyjmeme kosti, ořezy pokud jsou malé dáme do vývaru, jinak je musíme ještě pokrájet na drobno přidáme ostatní ingredience a vaříme ještě 15 min.100 st. R1Counter-clockwise operation

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

rychlejší verze je místo kostí a masa dát masox, zkrátí se tím doba vaření, ale není to to pravé ořechové.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Prdelačku já rád. Tak alespoň

    Vložil Jan Stříbrný on 30. listopadu 2013 - 12:19.

    Prdelačku já rád. Tak alespoň falešnou

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Jiný kraj jiný mrav, 

    Vložil lussy on 3. listopadu 2013 - 13:59.

    Jiný kraj jiný mrav,  predlačkou obvykle nazýváme černou zabíjačkou polévku obsahující krev a kroupy

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,