Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
0 porce/porcí
Prdelačka
- 300 gramů vepř. kostí a ořezy
- 1 čajová lžička sůl
- 1,25 litru voda
- 4 polévkové lžíce prejtu
- 4 polévkové lžíce krvavých krup
- 4-5 stroužků stroužek česneku
- 2 čajové lžičky majoránky
- 1/4 čajové lžičky pepře černého
5
Příprava
Do TM nalejeme asi 1,25 l vody, osolíme, do košíku dáme kosti a ořezy. Vaříme 100 st. R1, 1 hod. Poté vyjmeme kosti, ořezy pokud jsou malé dáme do vývaru, jinak je musíme ještě pokrájet na drobno přidáme ostatní ingredience a vaříme ještě 15 min.100 st. R1
"Zpětný chod"
prdelačky
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Varný košík
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
rychlejší verze je místo kostí a masa dát masox, zkrátí se tím doba vaření, ale není to to pravé ořechové.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářPrdelačku já rád. Tak alespoň
Prdelačku já rád. Tak alespoň falešnou
Jiný kraj jiný mrav,
Jiný kraj jiný mrav, predlačkou obvykle nazýváme černou zabíjačkou polévku obsahující krev a kroupy