3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Horská fazolačka


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Suroviny:

  • 300 g bílá fazole, velká, předem namočených
  • 300 g brambora
  • 1,5 litr voda
  • 1 bujon
  • 150 g na kolečka nakrájeného salámu
  • 100 g slanina, různého typu
  • 60 g celer
  • 60 g petržele
  • 1 čajová lžička sůl
  • pepř, saturejka, libeček, tymián, rozmarýn, petrželka
5

Příprava

    Postup:
  1. Sekejte celer a petržel 5 sekund/rychlostí 6. Odložte stranou.
  2. Slaninu sekejte 5 sekund/rychlostí 7.
  3. Smažte 5 minut/100°C/rychlostí 2.
  4. Přidejte vodu, bujón, namočené fazole, koření a předem nasekaný celer a petržel.
  5. Vařte 40-50 minut/100°C/rychlostí1/Counter-clockwise operation
  6. Postupně přidávejte brambory nakrájené na kostky a salám.
  7. Vařte 20 minut/100°C/rychlostí 1. Dochuťte solí.
  8. Dochuťte solí.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Dozdobíme petrželkou.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Recept pochází z kuchařky

    Vložil Jan Stříbrný on 2. prosince 2013 - 00:34.

    Recept pochází z kuchařky „Krajové speciality". Ta se již nedá zakoupit, proto ji zde máte nyní online.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,