 
                                            
                                    Ingredience & Porce
Polévka:
- 170 gramů cibule
- 15 gramů máslo
- 270 gramů celer, oloupaného
- 1 kus zeleninového bujónu (pro 0.5 vody)
- 320 gramů brambora, oloupaných, nakrájených na kostky
- 1100 gramů voda
- půl čajové lžičky sůl
- 4 lístky šalvěje
- malý kousek citrónová kůra
- 100 gramů sýr, Čedar, nakrájeného na kostičky
- 100 gramů sýr, s modrou plísní
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- 1. Do mixovací nádoby vložte cibuli a sekejte 3 sekundy/rychlost 5. - 2. Vložte máslo a orestujte cibuli 5 minut/ Varoma/ rychlost 1. - 3. Přidejte celer a sekejte 5 sekund/rychlost 5. - 4. Přidejte kostku bujonu, brambory pokrájené na kostičky, dolejte vodu, přidejte sůl, šalvěj a citronovu kůru a vařte 25 minut/ 100 stupňů/  "Zpětný chod" / rychlost 1. "Zpětný chod" / rychlost 1.- 5. Část husté polévky dejte stranou a zbytek rozmixujte 10 sekund/rychlost 10. - 6. Rozmixovanou polévku a odloženou část husté polévky smíchejte a servírujte do talířů. Posypte čedarem a rozdrobeným sýrem s modrou plísní. 
Polévka:
Tip
Na sýrech nešetřete. Opravdu poznáte rozdíl mezi Eidamem a Čedarem.
Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
 
                                     
                     
                                     
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře
Díky za recept na polévku, teď v zimně se bude hodit
Krémové polévky vždycky chutnají dobře
Kréma-nekréma