3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Španělské Gazpacho (gazpačo)


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

2 litr/litrů

Španělské Gazpacho (gazpačo)

  • 1500 gramů rajče
  • 1/2 kusů červené kápie
  • 1/2 kusů salátová okurka
  • 1 kus malý stroužek česneku
  • 1/2 kusů malé cibule
  • 100 gramů olivový olej
  • 2 polévkové lžíce vinného octa, červeného
  • sůl
5

Příprava

    Popis:
  1. Tato studená zeleninová polévka plna vitaminů se může podávat v různých podobách. Do skleničky popíjet s ledem, do misky jako předkrm s krutonky a kousky zeleniny nebo my doma také dáváme odkapaný tůňák z konzervy,vajíčko na tvrdo to vše nadrobno a s kouskem bílého chleba. Velmi osvěžující v horkých letních dnech. V hodně receptech se používá i vnitřek bílého chleba. Tento recept mám z knihy porotkyně Masterchef ve Španělsku a protože je výborný, tak dělám jen tento.
  2. Popište zde přípravné kroky receptu
  3. Postup:
  4. 1. Všechnu zeleninu umyjeme a cibuli, česnek a okurku oloupeme. Pokrájíme na větší kousky a spolu s olejem hodíme do Closed lid . Já dám větší část zeleninu, trochu rozmixuju na R7/10s a vhodím zbytek, nechám mixovat 8min/R7.



    2. Přidáme ocet a sůl (asi lžičku). Promíchame R4/15s.

    3. Přelejem přes sítko do jiné nádoby, aby polévka byla jemnější. Poté necháme řádně vychladit a podáváme podle libosti.
  5. Popište zde přípravné kroky receptu
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Mixuje se tak dlouho, aby byla polévka jemná.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář